Şimdi Ara

Failed To Load Kernel Library!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, bilgisayarımı açarken "Failed To Load Kernel Library!" hatasını alıyorum. Bilgisayarımı kapatıp açıyorum çıkımıyor. Uzun süre sonra tekrar açıyorum çıkıyor. Birde bilgisayar açılırken windows yükleme bölümümden önce; işletim sistemini seçme gibi seçenek geliyor anında xp sp3 seçilerek devam ediyor. Önceden olmuyordu buda. Birde bilgisayar açılırken steam da açılıyor ondan olabilir mi? Kapanırken de sonlandırılamıyor oluyor. Bilgisayarımda antivirüs yok. Zaten virüslük bir durumda yok. 2-3 web siteye giriyrum birtanede orjinal oyun oynuyorum o kadar.

• Program ekle/kaldır > windows bileşenlerini ekle/kaldır internet explorer'ı tamamiyle kaldırın oradan sonra ie'i tekrar kurun. Birde açılışta Xp sp3 den başka bir işletim sistemi veyahut bir yazı görünüyormu?
  • Tam anlamıyorum ama, beyaz bir kutu seçenek değiştirlmiş gibi oluyor ama salisesinde xp sp3 oto seçiliyor. Burada dediklerini gelince yapacağım teşekkürler.
  • bilgisayara takılı bir harici disk usb bellek gibi birşey varsa ondanda cıkabilir.
    işletim sistemin ne bu arada ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.