Arkadaşlar oyunun indigo prophecy olanını indirdim. ripli olarak tabi. oyun hakikaten sardı. dün gece sahura kadar uyumadım oyunu oynadım. hala da oynuyordum ama oynayamadım. oyun ripli olduğu için bazı yerlerde takılma yapıyordu. ama 1-2 saniyelik şeyler
Hani bi bölüm var hatırlarsınız. Tyler ve Carla Kanenin katil olduğunu kanıtlardan anlıyor. Evine baskına gidiyor. ama Kane tam giricekken o yeteneği sayesinde anlıyor evde olduklarını. yine de polise yakalanıyor ama jet li neo karışımı hareketlerle kaçarken helikoptere tutunuyor ya. hah işte orda gücü dengelerken oyun 1 saniyelik kasıyor ben de basamıyorum doğal olarak oyun düzeldiğinde aşağıda buluyorum adamı. buraya bi çözüm var mı? tylerla kanenin ofiste konuştuğu yere kadar geldim. ordan sardım yine bişey değişmedi. herhangi bir alternatif çözüm var mı? oyunda verdiğimiz kararlar gidişatı etkiliyordu. oyunun neresine dönüp bir şeyi değiştirirsem polisler eve baskın yapmaz.?? sistemimle ilgili bi sorun yok. girerken high da oynamayı tavsiye etti. ayrıca bütün ayarlar en düşükte denedim yine bişey değişmedi. bi çözüm bulalım arkadaşlar..
bu arada oyun tartışmasız şu ana kadar oynadığım en zevkli oyun arkadaşlar. kesinlikle şuan gamespot ign vesaire sitelerde zirvede olmalıymış. kendinizi filmde hissediyorsunuz. gerçi grafikler zayıf o yüzden kaybetmiş olabilir
Oyunu bende yeni oynadım gerçekten çok güzel ve ayrıca çok orijinal bir senaryosu var bence. Soruna gelince, orayı alternatif bir şekilde geçebileceğini sanmıyorum.Normal sürümünü dene, oyunu yarım bırakma
Hayatımda hiç bir oyundan bu kadar etkilenmemiştim.Oyunda verdiğimiz kararlar her şeyi değiştirmiyor orayı oynamak zorundasın.Başka sürümünü indir.
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
Oyunu bende yeni oynadım gerçekten çok güzel ve ayrıca çok orijinal bir senaryosu var bence. Soruna gelince, orayı alternatif bir şekilde geçebileceğini sanmıyorum.Normal sürümünü dene, oyunu yarım bırakma
zaten en kötü huyum budur. en az 500 tane oyun oynamışımdır. toplasam max 25 tane bitirmişimdir. her oyun sıkıyor belli noktada. veya bi sorun çıkıyor. mesela farcryda uzun uzun oynadım. bi bölümde çalılıkların arasına giriyoduk orda sağdan soldan köpekler sıçrıyordu. bi gerildim kapatış o kapatış daha da açmadım :) fakat bu oyunu zaten dünyadaki hiç bir güç yarım bıraktıramaz. tartışmasız en iyi oyun. hatta oyun bitmesin diye her şeyi ağır ağır yapıyordum şöyle bi şey düşündüm. ofisteyken -tyler la kanenin konuşması- tylera kalemi aldırmıştım. diğer kanıtta taksiydi. çünkü oyunun başında puk varmış taksiye kadar gidip carlanın aklına -taksinin bu gece gittiği yerleri öğrenebilirim- fikrini yerleştirdim. :D diyorum ki o ofis chapterına dönsem. tylera kalemi aldırmasam. bu kez tek kanıtları kalıcak. yine o operasyon olur mu? çünkü şu anda uyumadım oyunu oynamak için olduğum yerde dört dönüyorum. yeni bi sürüm nerden baksan 2 saat sürer. bu da sahur demek ve oyunun yarına kalması demek
Orası oyunun kopma noktalaından biri hocam, yanlış hatırlamıyorsam kane ilk defa orada dövüşüyordu.Orayı atlayamazsın muhtemelen.
quote:
Orijinalden alıntı: Phantom7
Orası oyunun kopma noktalaından biri hocam, yanlış hatırlamıyorsam kane ilk defa orada dövüşüyordu.Orayı atlayamazsın muhtemelen.
mecbur öyle yapıcaz madem. sağolasın
Dostum maalesef dediğin durum oyundaki hatalardan birisi. Daha sonra yayınlanan update ile düzeltildi. Oyunu ilk çıktığı zamanlarda oynarken aynı dertten ben de muzdariptim, sonra güncellemesi gelince oyunu update ettim ve tekrar başladım sorun kalmadı. Yabancı forumlara da bakarsan seninle aynı soruna sahip çok kullanıcı olduğunu görürsün.
Dostum maalesef dediğin durum oyundaki hatalardan birisi. Daha sonra yayınlanan update ile düzeltildi. Oyunu ilk çıktığı zamanlarda oynarken aynı dertten ben de muzdariptim, sonra güncellemesi gelince oyunu update ettim ve tekrar başladım sorun kalmadı. Yabancı forumlara da bakarsan seninle aynı soruna sahip çok kullanıcı olduğunu görürsün.
bendeki indigo prophecy ydi. tamamen sildim. geceden indirdiğim fahrenheit ı yükledim. (bazı sahneler fahrenheit da kesik değil bildiğiniz üzere ) torrentin içinde güncelleme de çıktı yükledim. fakat save dosyası indigo prophecy olduğundan kabul etmedi hata verdi. teaa en baştan başladım. sabahtan beri bi tek iftarda bilgisayardan kalktım. bütün pazarımı buna ayırdım pişman mıyım değilim ama biraz sıkıldım mı ne oyunun başlarını zaten oynamış olduğum için hakikaten bayarak oynadım. o takıldığım noktadan sonraki senaryoyu da beğenmedim açıkçası çok fantastik olmuş. ayrıca dövüş dışında hep bilgi almakla geçti. biz bişey sorduk karşı taraf yanıtladı. dediğim gibi pişman değilim ama bilseydim şu güzel pazar gününde gezer tozardım. daha sonra yavaş yavaş bitirirdim. bi de anlamadığım bişey kaldı. lucas kane ölü mü (yani tiffanyle birlikte öldü mü? ) yoksa yaşıyor mu (yaşıyorsa nasıl kurtuldu? )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme