Şimdi Ara

Fahrenheit Daha ilk bölümdeyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fahrenheit'i yükledim kurdum. Ama ilk bölümü geçemedim. Lavabodan çıkamadım. Netten araştırdım sağ tuşa basılı tutup diyor fareyi yukarı doğru hareket ettirin diyor ama benim farem öyle yapmıyor. Siz nasıl geçtiniz bi anlatabilir misiniz?

• Lütfen yardım edin.. Öğrenirsem gerisi kolay zaten...
  • evet aynen öyle de senin fare nasıl öyle yapmıyor
    button settingslere bir bak
    oyunun tamamı öyle oynanıyor çünkü
  • Hocam yapman gereken farenin tuşuna basılı tutup; yapmam gereken hareketi yapmak. Mesela ekranda yukardan aşağıya doğru işaret çıktı, tuşa basılı tutup fareyi yukarı aşağı oynatcan. Yani fareyi tutan elin ileri-geri gitçek.
  • Tamam arkadaşlar.. Ben sağ klik yapıyormuşum.. Meğerse sol klik miş... Şimdi bayaha ilerledim.. Oyun çok sevkli...
  • İngilizcen iyiyse zevklidir.
  • Evet iyidir. Bazen kelimeler yutuluyor oraları anlamıyorum Şimdi Lucas'ın çocukluğundayım. Dur bakalım nasıl geçecez?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pir kusura bakma abi yav. Flood yaptık ama birşey soracağım. Şu Lucas'ın çocukluğundayım... 4B Hangarına nasıl girerim? Kamyonun yanından gidiyorum. Kamyondan ayrılınca hemen videoda "Shut" diyor. Ne yapmam lazım bi yardım edebilir misin?
  • oynayalı cok oldu da saklanarak girceksin orda içeri tam olarak tarifi baska nasıl yapılır ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomb.raider

Pir kusura bakma abi yav. Flood yaptık ama birşey soracağım. Şu Lucas'ın çocukluğundayım... 4B Hangarına nasıl girerim? Kamyonun yanından gidiyorum. Kamyondan ayrılınca hemen videoda "Shut" diyor. Ne yapmam lazım bi yardım edebilir misin?

Dostum inan yardım etmek isterdim ama ben biraz başını oynadım. O kadar ilerlemedim. İng. olmadığı için bir şey anlamadım, sildim.
  • Pir anladım seni, canın sağolsun...

nugury saklanarak giriyorum zaten ama karşı yola geçene kadar oooooo.... adamlar beni farkediyor. İlk defa tam çözüme baktım maalesef orada da sadece saklanın demiş. İyide saklanacağızda nasıl saklanacağız?
  • Orada askerlerin ne zaman ne tarafa döndüklerine dikkat etmelisin. O zaman görünmezsin. Biraz daha dikkatli ol yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 30 Ekim 2007; 23:25:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Orada askerlerin ne zaman ne tarafa döndüklerine dikkat etmelisin. O zaman görünmezsin. Biraz daha dikkatli ol yeter.

Kamyonla beraber 3. kapalı sandıklara geleceğim. Ve biraz bekleyip geçecek miyim? Yanlış anlamadım değil mi? Çünkü kodlarıda girdim. (Renkli 2 tane menü) bana nasıl gideceğimi söyledi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Neyse geçeriz bir ara
  • mGS DE Kİ gibi olacak işte ya. Asker gitti mi koşturacaksın. Ama belki asker gittikten sonra gidip bir şeylerin de arkasına girmen gerekibilir. Oyun muhteşem de çok kıl bölümleri de var.
  • quote:

quote:

Orada askerlerin ne zaman ne tarafa döndüklerine dikkat etmelisin. O zaman görünmezsin. Biraz daha dikkatli ol yeter.

Kamyonla beraber 3. kapalı sandıklara geleceğim. Ve biraz bekleyip geçecek miyim? Yanlış anlamadım değil mi? Çünkü kodlarıda girdim. (Renkli 2 tane menü) bana nasıl gideceğimi söyledi ama ben ne yapacağımı bilmiyorum. Neyse geçeriz bir ara

Kamyonu saklanmak için set olarak kullan sonra iki hangar arası bir yer var oraya gireceksin, zaten haritada herşey gözüküyor!

• quote:

quote:

en zor bölümlerden orası. kamyonu gizlenmek için kullanıp hızlı hareket etmelisin askerlerden kaçıcan ..

• OYUN BİTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

• bende yükledim güzel güzel dediler oyun güzele benziyoda ingilizce bilmedigim icin sıkıldım. ilk bölümde kaldım zaten herkesle konuşuyorum ordan sora arabaya binemiyorum..
  • quote:

OYUN BİTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

helaal

ben orda ilk bölümlerdeydim. Lucas'ın evine gidip orada uyanma bölümünü oynadım en son. Geçmedim orayı. Orda Lucas kolunu yıkadıktan sonra ayna kapaklı kutuyu kapayınca arkasında öldürdüğü adamı görüyorya, orada epey tırsmıştım, hiç unutmuyorum

sonra abim "o +18 miş olm sil onu" dedi sildim. İyikide sildim gece rahat uyuyamazdım

constantineyi şiddetle öneririm. Daha çok aksiyon ama şeytan öldürüyorsunuz paso. Bayağı ilerledim sonra korkasım tuttu anasını satiyim, sildim!?

• heLaL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.