Şimdi Ara

Fahiş PlayStation Store Fiyatlarına Hayır! [Türkiye için indirimli oyunlar KALDIRILDI!] (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
437.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1079 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    Biz oyun almazsak nasıl gönderecekler pintisini pandasını . Sırf bunun için bile oyun almam onlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu nihayet devredildi. Hayırlı olsun değerli arkadaşlar. Kampanya sonuca varır ya da varmaz göreceğiz, ancak beni az da olsa umutlandıran durum, yalaka ikiyüzlü ve paranın kölesi olmuş yayıncıların & onların aptal kitlelerinin ne mal olduğunu artık insanlar anlamaya başladı, bu farkındalığın artması lazım. Şu durum bile en az oyunun fiyatlarının düşmesi kadar kıymetli benim için.

    Psn trden tek kuruşluk birşey almayın, aldırtmayın. Bu kan emici üç kâğıtçıların ellerini ovuşturup cebinizdeki üç kuruşu söğüşlemesine fırsat vermeyin.
    Sözde yayıncı, içerik üretici ve onların aptal kitlesine aldanmayın, prim vermeyin. Birkaç istisna hariç hiçbirinden de bu topluluğun sesi olmasını, fiyatlara tepki koymayını beklemeyin. Bir söz söyleyeyim gerisini siz anlayın. İt iti ısırmaz. O yalaka ve aptal yalaka kitleleri hâllerinden memnun, olan bize oluyor.

    En kötü black friday bekleyin & tr hariç hangi psn ucuz ise oradan almaya çalışın çok rica ediyorum. Madem ps tr sözve var özde yok, madem Türk oyuncusunun yararına değil zararına çalışıyor, siz de lütfen bilinçli olun & tepkinizi gösterin. Bir ac yi bir rdr yi bir her ne ise yeni çıkacak oyunu çıkar çıkmaz oynamayınca hiçbirşey kaybetmezsiniz. İndirim + kardeşlik = daha az kazık = azamî keyif benim formülüm böyle. Bir ülkeki PS şubesini (PS TR) düşünün ki yeni çıkan bir oyuna kafalarına göre asgarî ücretin yaklaşık 1/3ü gibi ciddi bir fiyat çekebiliyorlar. Bu resmen soygun. Bilinçli olun, enayi olmayın. Bunun dolar euroyla, zengin ya da fakir olmakla hiç alakası yok. Yeni çıkmış ve çıkacak oyunların fiyatlarını nasıl kafalarına göre belirlediklerini görmek zor değil. Darksiders 3, Ac Odyssey, önsiparişteki BFV ve RDR2. Aradaki farka bakın, böyle bir dünya yok. US 60 dolar, EU 60Euro hep sabit fiyatlar standart sürümlerde. Bizde RDR2 çok sattı oo bunu nasıl olsa alıyorlar, daya 500 lirayı enayiler nasıl olsa alıyor kafası. Artık şunun ülkeyle dolarla vb alakalı olmadığını anlayın, artık buna rağmen dolar şöyle bla bla diyen net aptaldır.

    Adil fiyatlara oyun almak her bireyin hakkıdır. Hakkımızı da sonuna kadar arayalım.




  • Aynen hocam bende bunu yazıyorum kaç defadır bilinçli arkadaşlar kendini belli etse de diğer forumda ki arkadaşlar maalesef bindirimli fiyatlardan almaya devam ediyor. Eskiden 59 liraya satılan indirimli oyunlar 84-119 dan satılıyor artık buna hemen indirim diyorlar açıkcası gördükçe ben sinir oluyorum.

    US PSN'den alsan aynı fiyata geliyor artık. Hani dolar da biraz gerilese de US PSN kullanmak her türlü daha mantıklı hele ki yeni oyunlarda çok mantıklı.

    şuan 60 dolar 325TL
    TR PSN'de 469TL yeni çıkmış oyunlar

    arada 144TL fark var yani cebinizde 144TL kalıcak. Az buz rakam değil. Türkçe de değil zaten oyunlar. Keşke TR PSN hesabımı US'a çevirilsem böyle bir şey olsa keşke bir sürü oyun arşivim TR PSN hesabımda kaldı..

    US PSN'de çok cazip indirimler oluyor.

    10 dolara Titanfall 2 satılıyor. 12 dolara Need for speed payback felan.

    8$ dolara AC Unity aldım mesela PC'de optimize rezaletinden oynayamamıştım adam akıllı konsolda oynayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 3 Kasım 2018; 21:55:39 >




  • Türkçe oyunları da Rus psn den alın, usa psn gibi alması kolay ve fiyatı da uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben black friday için amazon'dan us kod alacağım. tüm alacağım oyunları da tr store'dan değil de us psn'den bu şekilde almayı düşünüyorum, %100 eminim ki tr psn'den yarı parasına gelecek aldıklarım.
    aldıktan sonra us psn hesabımı konsoldan primary yapıp, aldığım oyunları asıl kullandığım tr psn hesabımdan oynayacağım.

    bence herkes yapabilir bunu çok zor değil, kazık yemeye gerek yok
  • Valla PS4 kullanmıyorum ama attım yine de mail.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya destek, hep destek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black fridaye az kaldi arkadaslar Tr psn yi boykota devam.Bunlara gidecek para minimuma insin ki maximum aci ceksinler.5 dolara dahi cok guzel oyun koyuyor adamlar.Yillar evvel Until dawn ,racheti toplamda 10 dolarami ne almistim simdiki kurla bile cok uygun kaliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aydir oyun almadim rdr2 haric,ciddi bir düşüş var bence satişlarda,tr psn de bunun farkindadir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakalı yeni gelişmeler yok galiba, bir şey çıkacağından ümidim kalmadı desem yeridir artık. Oyunlar bittikçe sıkılıyorsunuz arkadaşlar maalesef. Mesela cadılar bayramı indirimi dahilinde 2 oyun daha aldım 50'şer liradan. 100 lira. Daha fazlasını asla vermem, en azından dijital oyun için. Kutulu aldıkça da takaslıyoruz zaten, piyasaya öyle çok uçuk rakamlar verecek değiliz tabii ki.

    Sizler nasıl yol izliyorsunuz bilmiyorum ama, sözde "ya-la-yıncı" insanlarımız YouTube'da halen görüyorum en son oyunları bedava alıp erkenden oynayabiliyorlar. Üstüne bağış alıyorlar, üstünde fenomen oluyorlar. Hayır sen bizim sesimiz olacakken neden 300-500 liraya kendini karşı tarafın boynuna bırakırsın ki. Bundan sonra daha YouTube gaming videolarını da Türkçe izlemiyorum, açıyorum gavur kardeşlerimizi cayır cayır izliyorum.
  • Benim en çok garibime giden olay nedir biliyormusunuz? Ülkemize özgü klasik esnaf kafası ile ZEKİ sandığımız Japonları,bizimkiler nasıl bir kılıf uydurup bu fiyatlara ikna edilmişler çok merak ediyorum şahsen. Hadi döviz arttığında fiyatların artmasına(yine tabi çok fazla) ses edilmedi fakat döviz ciddi bir biçimde gerilemişken halen fiyatların aynı kalmasına nasıl oluyorda merkez ses etmiyor,haberi olmuyor yada göz yumuyor. Ben inanmıyorum ama bazı arkadaşların dediği gibi Türkiye pazarı Japonların gözünde olmasada olur denilecek kadar küçük ve değersiz mi gerçekten? Ben bu fiyatlara tekrardan bir ayar çekilmemesinden artık şüphelenmiyor değilim. Hakikaten küçük ve önemsizmiyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dijital alışkanlık yaptı bende kutulu alınca CD çizilicek tribine giriyorum nedense malum yeni çıkmış kutulu oyunlar 300 liranın üstünde çıkıyor. Birde fark ettim ki konsolda CD takınca konsol daha çok ısınıyor daha çok ses yapıyor dijital de ise daha az ses çıkarıyor daha az ısınıyor.

    Ben Youtube'dan hiç bir oyunu izlemiyorum beklediğim bir oyun çıktıysa Türkçe de değilse US PSN hesabımdan alıyorum. Dolar düşmeye devam ederse US PSN den başkasına uğramam :)

    Dolar yıl sonu 5 olucak diyorlar hayırlısı bakalım yaptırımlar da kalkmış bir nebze de olsa nefes alıcaz gibi görünüyor. Ne olursa olsun TR PSN'den alışveriş yapmayın 10TL ucuz olsa dahi almayın bırakın US PSN den alın.

    Kutuluda almıyorum uzun süredir kutulu alırsanız direk Sony ve Aral'ın cebini dolduruyorsunuz.

    Kutulu alacaksanız Amazon'dan alın en azından direk yurt dışına gidiyor para bu adamların ceplerini doldurmaktan iyidir :)




  • Amazon önerisi iyi fakat TR - US veya başka bir bölge PSN olayları hakkında bilgim yok, okuyup anlayabileceğim bir makale de bulamadım bununla ilgili. Size de özelden sormak istedim fakat özel mesaj gönderilmiyor. Bu konuyu buradan veya mesajdan bilmem gerekenleriyle iletme şansınız var mı bana acaba?
  • TR PSN Londra'ya bağlı hocam fakat TR PSN olduğu için dijital satışlarda haberdar oluyorlar PS Türkiye ekibi. TR PSN'den alımlar düşerse, o zaman fiyatlara ayar çekmek zorunda kalıcaklar. Fakat hala TR PSN'den oyunlar çok iyi satıyor ki fiyatlara etki olmuyor maalesef ki bilinçli tüketicilik sıfır insanımızda.

    Dolar 7 lere dayandı Netflix ve Spofity neden fiyatları arttırmadı? demek ki ülkemize özel fiyat politakası izliyor adamlar. İstediler mi her şey oluyor. Kimse de demiyor ki bak kardeşim yurt dışında 60 dolar ise bizde de 60TL olsun. Böyle bir kafa yok zaten olması da imkansız. Fakat 470TL uçuk bir rakamdır Türkiye'nin şartlarına göre.

    Bir oyunun fiyatı olması gereken değer 200-300 TL arasıdır. 300TL nin üstü uçuk rakama girer.

    Mesela iyi hatırlarım. Eskiden dijital 189TL idi. Kutulu 209-229 dan çıkardı. Spotçuda 180 den çıkardı. İsteyen kutulu isteyen de dijital alır bakardı keyfine. Benim istediğim bu rakamlara geri gelmesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 4 Kasım 2018; 13:6:29 >




  • Allahın cezası vergiler yüzünden yeni oyunun kutulusu da yurt dışından alınmıyor. Rdr2 nin standart sürüm amazon fiyatı 430tl ye geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 4 Kasım 2018; 15:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte mevzu sadece 300 500tl lik bedava oyun değil adam ev geçindirecek para alıyor sponsorlardan. Seyahatler oteller herşey var. Kim kime bu devirde i7 8700 lük pc hediye eder. Bunlar karşılıklı menfaat işi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    oda doğru hocam. Bu vergileri mahsus böyle yaptılar, yurt dışından bir şey alınmasının önüne geçmek için.
  • Bu konuda bir nebze de olsa başarılı oldular. 430 a yurt dışından alacağıma 360 a buradan alırım daha iyi diyor millet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    buradan 360'a alıyorsun ama o kan emicilerin cebini de dolduruyorsun işte asıl sorun bu sonra satışlar artıyor adamlar diyor ki '' Alan var bu fiyatlara, fiyatları neden indiriyim? ''

    Yani, hocam talep varsa fiyatların ineceğini zerre inanmıyorum. Şuan tek istediğim doların biraz daha inmesi US PSN'den daha çok oyun almak TR PSN'den umidi keseli baya oluyor bu yönetim kafası ile Konsol oyuncuların bir kısmını kaybetti. Geri kalanlar bindirimleri, indirim diye alıyor. :)

    Biz burada hakkımızı aramak için desteğimizi verdik, ettik gereken yerlere mail attık ama maalesef ki hiç bir derde çare olmadı.

    Geçenlerde attığım mail'in cevabını buraya atmıştım. Türkiye'de kur çok oynuyor oyunları elimizden geldiğinde Türk oyuncularına fiyatlandırma yapıyoruz gibi bir cümle kurmuştu. 1-2 haftadır kur oynamıyor ve euro 6.18 lere kadar geriledi. Madem Avrupa'ya bağlıyız euro'dan hesaplanıyor o zaman kur o hafta neyse ona göre ayarlacaklar. Yok mali yılıymış, yok bilmem ne yılıymış beni böyle şeyler bağlamaz. Bak US PSN de böyle bir şey var mı? 60 dolar neyse TL de öyle alıyorsun.




  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.