Şimdi Ara

Faceit Lig Sistemi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benden uzun süredir faceit oynayan arkadaşlar aydınlatabilir mi ? geçen ay bronze 1.si oldum bu ay silver 1.si oldum kendi ladderimda 1500 elo civarı oynuyordum ligler dün sıfırlandı elom daha ilk 3 maçı atmadan 1250 ye düştü şuan tekrar silver başladım.Gold olmak icin ne yapıcaz silver 1.si öbür ay gold olamıyorsa kim olacak ?

• Belli elo kademeleri var 1000-1250-1500 gibi siz bu ay 1. olduğunuzda muhtemelen 1500 civarındaydınız o yüzden 1 alt kademe olan 1250 ye resetlendi elonuz.
    Bu ay 1600 civarı elo yapmanız durumunda 1500 e resetlenecek.
  • ZEIII kullanıcısına yanıt
    yani full win ile 1900 eloya gelmem durumunda bidahaki ay diamond olma ihtimalim var ?
  • Var sanırım.
  • Benim anlamadığım esea faceit hileyi %90 abdorb ederken oyunun ana serverında valve niye bunu yapmıyor ? Yani valve esea ya kardeşim sen ne kullanıon getir vac a bizde tanımlayalım demiyormu ?

Yoksa ticaretmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Benim anlamadığım esea faceit hileyi %90 abdorb ederken oyunun ana serverında valve niye bunu yapmıyor ? Yani valve esea ya kardeşim sen ne kullanıon getir vac a bizde tanımlayalım demiyormu ?

Yoksa ticaretmi ?

Hocam valve neden bütün hileleri kapatsın ki ? Ban yiyen bir daha alıyor.
  • Eseayı bilmemde faceitte mm den çok hile oldugundan eminim hatta mm ban yiyen gelip burda takılıyor . Ladderın son günü hiç sıralamada olmayan adamlar çıkıyor birden 15 win streak yaparak gizli profiller vb
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam geç gördüm konuyu, faceitte belli elolar var 1250 1500 1750 1900. Her ayın sonu bi altında ki tresholda düşürüyor faceit seni. Mesela elon 1930 ise, 1900e düşüyorsun ama 1899 bile olsa 1750 atıyor. Senin elon büyük ihtimalle 1500den düşüktü, o yüzden 1250 e attı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.