Şimdi Ara

FACEIT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel olarak akşamları faceit oynayan arkadaşlar varsa ekleyebilir mi birlikte oynamak için .s

steamcommunity.com/id/AllisonArgent

• dostum bir şey soracağım. faceit de senin ping durumu ne alemde ? bazen türkleri görüyorum herifler 45-50 ping ile oynuyor. bazen görüyorum benim gibi 90 ms den aşağı inmiyor. minimum 80 falan gördüm faceit sunucularında. bu ping neye bağlı hiç anlamıyorum ama ping spike denen olay oluyor bende sürekli. mesela 90 iken birden 120 ye fırlıyor ama direkt geri atıyor mermi tepiyor gitmiyor falan. aynı sorunu sende yaşıyor musun ?
  • genel olarak 50-110 arası servera göre değişiyor ama daha çok olmadı hiç
  • Almanya serverı 45-50 ping oluyor fiberonlinela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 olmak üzereydim premade gire gire 4 levele kadar düştüm 1 haftadır yine solo oynamaya başladım 8 olmak üzereyim. Ping 100'ün altına düşmüyor ama yinede premade girip kanser olmaktan iyidir.
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    solo nasıl çıkıyosunuz 5'e 6'ya ilginç gerçekten... uzun zamandır 4'teyim, free maçlar troll kaynıyor resmen, maçı 5 kişi bitirebildiğim maç 5te 1 falan... c4'ü ctlere verenler, site'ı gereksiz terkedip c4 kurduranlar, micten rusça muhabbet eden 3 preye denk gelip muteleyip sıfır infoyla oynamaya çalışmalar, drop atmayanlar, direkt herkesi muteleyip kendi kafasına göre takılanlar...

solo çıkabiliyosan her maç min 30 vuruyosundur o zaman, helal yani...
  • Max 6 ya cıktım solo son 1-2 aydır 3-4 arası geziyorum. Dedigin olayların hepsi mevcut aynen. Pistol roundu verdik diye quit atan adam var, c4 cozerken bırakanmı dersin daha neler neler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota Hesapları
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    20 liraya premium al reis. Ciddiyim buranın 6 levelleri eseanın a+larından falan kat kat iyi oynuyor. Hem flame falanda az.
  • Supporter almak yeterlimidir ?

• rache kullanıcısına yanıt
    Evet premium queueyi seç aratırken.
  • Tamamdir tesekkurler cevap icin

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    ha sen paralı üyelik misin... ben de free'de solo çıkıyosun zannettim.
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Solo'da 7'den önce tam shithole oynanmaz yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.