Şimdi Ara

Facebooktaki mesaj görüldü bildirisinin gitmesini engelleme yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
4
Favori
29.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğiniz gibi Facebook'ta chatte size gönderilen mesajları okuduğunuzda karşıdaki kişiye Görülme : 11:16 gibi uyarı gidiyor. Çoğunuzun bunu istemediğini düşünüyorum. Facebookta bunu engellemenin yolu yok.

Şahsen ben bunu istemediğim, cevap yazmak istemediğim kişilerin mesajlarını okuduğum anlaşılmasın diye Chrome için eklenti yazdım ve şu an gayet güzel çalışıyor

Buyrun Link:

https://chrome.google.com/webstore/detail/facebook-g%C3%B6r%C3%BCld%C3%BC-bildiris/pgccpnfljopmcpdadombhlaleiaoifba/details?hl=tr

Link Güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darbetim -- 25 Ekim 2012; 0:17:45 >

• Bilgi için teşekkürler
  • şunu mozilla için paylaşabilirmi birisi burda.Çok memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbetim

Merhaba,

Bildiğiniz gibi Facebook'ta chatte size gönderilen mesajları okuduğunuzda karşıdaki kişiye Görülme : 11:16 gibi uyarı gidiyor. Çoğunuzun bunu istemediğini düşünüyorum. Facebookta bunu engellemenin yolu yok.

Şahsen ben bunu istemediğim, cevap yazmak istemediğim kişilerin mesajlarını okuduğum anlaşılmasın diye Chrome için eklenti yazdım ve şu an gayet güzel çalışıyor

Buyrun Link:

https://chrome.google.com/webstore/d...icjapilbfjioil

Bağlantıyı bir daha kontrol edebilir misiniz?

Ana sayfaya yönlendiriyor da bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wenhaver

quote:

Merhaba,

Buyrun Link:

Bağlantıyı bir daha kontrol edebilir misiniz?

Ana sayfaya yönlendiriyor da bende.

Evet bende de açılmıyor, linki düzeltir misiniz?

• Mesajı oku sonra okunmadı olarak işaretle

tabi bunu hızlı yapman lazım "Görüldü" mesajını görebilir sen okunmadı yapmadan önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Mesajı oku sonra okunmadı olarak işaretle

tabi bunu hızlı yapman lazım "Görüldü" mesajını görebilir sen okunmadı yapmadan önce

Test edildi mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Test edildi mi

hayır ama olur diye düşünüyorum sen test et onayla bi

• quote:

quote:

quote:

Test edildi mi

hayır ama olur diye düşünüyorum sen test et onayla bi

Yok, aklıma gelmişti daha önce de.
    Üşendiğim için sordum

Deneriz ya, bakalım

• Sohbet penceresine tıklayınca Okundu bildirimi gidiyor değil mi?
  • quote:

Merhaba,

Buyrun Link:

Linki yenileyebilir misiniz?

• Facebook message seen notification remover olarak aratın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Facebook message seen notification remover olarak aratın

sonunda bi açıklama teşekkürler
  • Linki Güncelledim arkadaşlar
  • Mozilla için var mı peki?
  • Uzantılara eklendi yazdı mesajı okuduktan sonra kapattıgımda karşı tarafa görüldü işareti veriyormu deneyen varmı ne şekil yapmam lazım
    t
  • Uygulama çalışmıyor, çalışan yeni hali ve firefox uygulaması için: facebook görüldü mesajı engelleme
  • Hocam Çalıştıramadım...
  • Chrome için indirdim baktım eklenti direk aktif olmuş. Kız arkadaşımın ve bi arkadaşımın facesinden girip test ettim. Mantık çok güzel. Siz mesajı okusanız bile sayfayı yenileyince sanki hiç okumamışsınız gibi gösteriyor ve karşıdakinde de görüldü mesajı çıkmıyor. Helal olsun, eline sağlık arkadaşım. Çok işime yaradı
  • aslında görüldü yerine takmadı yazzsalar daha iyi olurdu :D saka yapıyorum benim bildiğim tek yol mesajı okuduktan sonra okuunmadı olarak işaretle yapmaktır .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.