Şimdi Ara

Facebookta gönderilen arkadaşlık isteğini geri alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
117.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir tanıdığımın profiline bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderdim
    daha dün tanıştığım birisi samimi değilim bu arkadaşlık isteğini geri almam mümkünmü?

• hayır ... ama yanlışlıkla arkadaşlık isteği nasıl gönderebilir insan ne olur anlat bize...
  • fotosuna bakarken oldu ya.. dalgınlık işte

hesabı dondursamda isteği geri alamazmıyım
  • onu engelle..istek kalkıyor...daha sonra engeli kaldırabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

onu engelle..istek kalkıyor...daha sonra engeli kaldırabilirsin

tşk.ler
    engelledim bakalım
    hesabımıda dondurdum isteği görmez inş
  • inş kardeş zaten takma yaa görürsede görsün ne olcak
  • quote:

iyi de profil ayarlarına göre ya e-posta gönderilmişse.e-postayı durduramazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Hesabı Geri alma
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niye bu kadar korkuon la kesin kız ha :D kızın resimlerine bakıodun dimi sübyancı seni
  • kızı sabah gördün akşam ekledin ha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

iyi de profil ayarlarına göre ya e-posta gönderilmişse.e-postayı durduramazsın

tamam gider..ama profiline girdiğinde teklif yok olur...en azından bi ihtimali var.o da bu..yapabilecek başka bişiyi yok..
  • abaza seni gönderdin isteği sonra pişman oldun dimi
  • miiletin facebook da 500 - 1000 arkadaşı olanlar var hepsiyle kaç kere konuşmuştur ki takma kafana.
  • Arkadaşlarrr onu bşverndeee brı bna hemenn yrdm etsn facete ynlslıkla bırıne mesaj gnderdım (tanıdıım biri) ama mesajı acil geri almam gerekiyorr ne ypcmm yrdm edinn ltfn
  • Tüm arkadaşlara gel o kişi oraya gelir. Arkadaşlık isteği beklemede yazar. Kaldır oradan tamamdır.
  • Arkadaşlar sekmesine tıkla, eklediğinin ismini bul, yanındaki çarpıya bas. İstek kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanatist

Arkadaşlar sekmesine tıkla, eklediğinin ismini bul, yanındaki çarpıya bas. İstek kalkıyor.

Aynen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

Az önce bir tanıdığımın profiline bakarken yanlışlıkla arkadaşlık isteği gönderdim
    daha dün tanıştığım birisi samimi değilim bu arkadaşlık isteğini geri almam mümkünmü?

Arkadaşlar listesine gir, orada gönderdiğin arkadaşın adını bul, yanında arkadaşlık isteği beklemede, isteği kaldır yazar, şahsen denemiştim. Kaldıra tıkla.

Yanlış hatırlamıyorumdur inşaallah.

Edit: Cevap verilmiş ben yazana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevdayaKurban -- 1 Şubat 2010; 3:03:15 >
  • Mail gitmiştir çoktan.
  • Yaaa mail gtmedii çünkü face e grmıo yani grmedi :D biliyorumm 2 gün zamanım var tatilden gelicekkk yaaa yardımmm pLss :'(:'(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.