Şimdi Ara

facebook yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yerimi değilmi bilmiyorm ama kafam acayip karıstı dün kullandığım facebook um belli olmayan bi nedenden dolayı ulasamadım hesabım görünmüyordu hiçbişekilde ben silmişlerrdir diye aynı msn adresinde farklı facebook hesap ı açtım ve yeni açtığım hesapın şifresini unuttum :D sonra akşam geldim baktımki eski hesap tekrar aktif hale gelmiş esas srum şu yeni açtığım hesaptan sürekli msn adresime iletiler geliyor fakat bn açamıyorm bu sorunu nasıl halledebilirim eski hesapımı kullanıyorm şuan

• şu an acılmıor bendede var bı problem
  • facebook şu an açılmıyor.. koca facebookun düştüğü hale bak yarım saattir böyle :d
  • saldırı altındalar ( yabancı sitelerde dönen dedikodu)

ALLAH ONLARI NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN, SÜRÜNSÜNLER bana yaptıklarından sonra
  • Hiç işim olmaz zaten facebok ile

Buyrun facebok'un hali..

http://img829.imageshack.us/img829/823/asdasdasss.jpg
  • evet o sorun var bendede ...
  • evet göçmüş durumda kendileri :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    13 yıl önce açıldı
    Kredi Acil Yardım !!
    10 yıl önce açıldı
    Acil yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar facebook sonunda göçtü yarına bi ihtimal toplarlar sanki. ama ondan önce haberlere çıkarlar
  • dediğiniz gibi face nin suyu çıktı bu nasıl bir sey ya tek msn adresimden çift face nasıl oluyor işin ilginç tarafı yeni açtıım hesap ı açamıyorum
  • Bırakın da adamlar arada sırada bakım çalışması, güncelleme gibi şeyler için siteyi ulaşılamaz hale getirsinler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.