Şimdi Ara

Facebook virüs uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece facebook giriş yaptıktan sonra anasayfamda avast virüs uyarısı veriyor
    http://www.facebook.com/?ref=logo&__a=4&ajaxpipe=1&quickling[version]=282225%3B0\{gzip}

burda buluyor 2gün önce profilim çalınmıştı geri aldım emin olmasamda hackleyen kişiyle ilgisi olabilecegini düşünüyorum dün gece tarattım c:\system volumede çıkıyor virüs trojen nedir bu ne olucak avast paranoyakmı davranıyor yoksa bişeyler oluyormu yardımlarınızı bekliyorum tekrar taratıyorum sonuçlar gelince virüs uyarısı resminide koyucam yardımlarınızı bekliyorum

• bende de az önce aynı uyarıyı vermeye başladı ama nedenini bi türlü bulamıyorum :S
    JS:ScriptPE-inf [Trj] buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.ozdemir -- 26 Ağustos 2010; 13:56:47 >
  • yokmu bilen ?
  • windows update lerin eksikliğinden hesabınızı ele geçirmeye çalışanlar olabilir.yada açığı olan bir program sayesinde de olabilir.

yada yada ikinizde avast kullanıyorsunuzdur ve avast paranoyak davranıyor olabilir.bitdefender kullanıyorum hep facebook a girer çıkarım bir sorun olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEB zararlı yazılım uyarısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.