Şimdi Ara

facebook ve twitter kullanmayan uyelere bir sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğum gününüzü hatırlayıpta arayan bir arkadaşınız oluyor mu?

Mesela bugün doğum günüm gene kimse hatırlamayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 22 Ağustos 2013; 0:12:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buna onem verenler senin dogum gununu sorar, kaydeder ve zamani gelince seni arar. Onem vermeyen birisi ise face te gorse bile kutlamaz.
    Mutlu yillar

• geçen sene sınıf arkadaşım sağolsun faceden görüp sürpriz bi parti hazırlamıştı. bu sene face i dondurdum, kız arkadaşımdan başka kimsenin hatırlayacağını sanmam.

Ayrıca doğum günün kutlu olsun
  • 22 Ağustos ise benim'de bugün doğum günüm
  • Cokmu onemli dogum gunu neymis abi sanki yeniden dogmusuz dun neysen bugunde aynisin birakin kafa yormayi hayati kacirmayin bos seylerle

• ben çevremle bi anlaşma yaptım ben onlarınkine karışmıyorum onlar bana herkes mutlu. kimse alınmıyor gücenmiyor, beklenti yok. misss

hem belli bi yaştan sonra çok gereksiz şeyler bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFX -- 22 Ağustos 2013; 0:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adacali

Buna onem verenler senin dogum gununu sorar, kaydeder ve zamani gelince seni arar. Onem vermeyen birisi ise face te gorse bile kutlamaz.
    Mutlu yillar

Alakası bile yok.
    Fb artık farklı bir boyuta ulaştı. Ben kutlayayim benimkinide kutlasın amacıyla yazan çok fazla kişi var. (Bunu yapan kişiler liseli de değil) yapmacık internet ilişkileri dışında kutlayan gercek arkadaşlarınız var mı diye sormuştum anlayana... Mesele doğum günü değil...

Neyse şikayet edin de konu silinsin. Uzatmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 22 Ağustos 2013; 0:26:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.