Şimdi Ara

Facebook ve Twitter engellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • girmek isteyenler zenmate eklentisini tarayıcıya yüklesin sorunsuz açılıyor her yer .

Ankara'da meydana gelen ve resmi rakamlara göre 5 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı sonrası interntte genel bir yavaşlama söz konusu olmaya başladı. Twitter'a ise erişim engellenirken VPN ve proxy ayarlanarak girilebildiği öğrenildi.

Twitter'a ise Türkiye'nin birçok yerinden VPN'siz girilemiyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken erişim sorununun hala devam ettiği bildirildi.

Twitter'a giriş sağlanamazken Facebook'a da girişler sınırlı şekilde gerçekleştiriliyor. Facebook'u açan kullanıcılar sayfanın yüklenmemesi durumuyla karşılaşıyor.

http://www.rotahaber.com/gundem/facebook-ve-twitter-engellendi-h585034.html

http://www.hurriyet.com.tr/twitter-ve-facebook-neden-yavasladi-sebep-ankaradaki-saldiri-mi-40056811

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asabi Adam -- 17 Şubat 2016; 20:55:17 >

• ÖNEMLİ BİLGİ: OPERA MİNİ (denedim) AÇIYOR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayin ardindan haber yasagi da getirmisler hemen.

Kim bilir ne tur bir pisligi ortme pesindeler yine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • google chrome kullanıyorum , zenmate vb. yok sıkıntısız giriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravewalker

google chrome kullanıyorum , zenmate vb. yok sıkıntısız giriyor ?

yasak hala devam ediyor erişim yasak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asabi Adam -- 17 Şubat 2016; 20:53:01 >
  • Yarım saat önce giriyordu yalnız su an bende de girmiyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

quote:

kaldırdılarmı bilmiyorum yaklaşık 30 -40 dakikadır girmiyordu nerdeyse herkezde durum böyleydi.

Yasak haberi ilk çıktığı zamanda giriyordu , ilginç. Dns kullanıyorum ondandır belki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asabi Adam

quote:

kaldırdılarmı bilmiyorum yaklaşık 30 -40 dakikadır girmiyordu nerdeyse herkezde durum böyleydi.

Yasak haberi ilk çıktığı zamanda giriyordu , ilginç. Dns kullanıyorum ondandır belki...

ondan olabilir denedim proxy oynanmamış tarayıcıdan açılmıyor facebook twiter yasak yemişler hayırslı olsun ne diyelim gene başladık yasaklara .
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Olayin ardindan haber yasagi da getirmisler hemen.

Pislik değildir, ölü fazladır onu yavaş yavaş açıklayacaklardır böyle terör olaylarında hep aynı şeyler yapılıyor.
  • quote:

neyın kafasını yaşıyonuz aga merak ediyorum . Fransada kesti neyi var neyi yoksa seni o gun goremedım konularda neden kesiyosunuz diye. nedir bu herşeye karşı olma mantıgı
  • zenmate falan yok ben giriyom
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Neyin kafası bu? Ortada olağanüstü bir durum var. Devlet sana her dakika bilgi mi vermek zorunda, belki sen de teröristsin neden bilgi akışına devam etsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

neyın kafasını yaşıyonuz aga merak ediyorum . Fransada kesti neyi var neyi yoksa seni o gun goremedım konularda neden kesiyosunuz diye. nedir bu herşeye karşı olma mantıgı

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles_Kratos -- 27 Mayıs 2018; 21:32:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A25F8C250

Neyin kafası bu? Ortada olağanüstü bir durum var. Devlet sana her dakika bilgi mi vermek zorunda, belki sen de teröristsin neden bilgi akışına devam etsin?
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles_Kratos -- 27 Mayıs 2018; 21:31:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.