Şimdi Ara

Facebook uun İP adresi ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
82.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işyerindeyim fakat bazı siteler engelli olduğu için giremiyorum. sadece site isimlerini engelemişler yani ip numarasından gireblirim. yardımcı olursanız sewnirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macnair -- 30 Haziran 2008; 16:30:21 >

• 69.63.176.140
  • 69.63.176.13

• anasayfayı açtı fakat kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra

Network Access Message: The page cannot be displayed

Technical Information (for Support personnel)
    Error Code: 502 Proxy Error. The host was not found.(11001)

uyarısını veriyor
  • Nasıl bulunuyor bir sitenin IP si? Merak ettim şimdi...
  • http://www.who.is/ ben burdan buluyorum walla sitenin adını yazıyosun bilgileri çıkıyo
  • bunlar fake site mi yoksa!?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlat>çalıştır>cmd>ping facebook.com yaz sunucu ipsini görürsün.yalnız tek server kullanmaz herhalde.o an hangi server boşsa ondan yanıt alırsın.+olarak facebook değişik bölümleri için farklı serverlara yükü dağıtacakmış diye okumuştum.cluster denilen olayla galiba.yani bırak sitenin komple serverını dağıtmayı bölümleri için bile farklı sunucuları olacak diye okudum.herhalde hepsinin ip farklı olur.ya da isim sunucusu olayları var ip tekte olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: macnair

anasayfayı açtı fakat kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra

Network Access Message: The page cannot be displayed

Technical Information (for Support personnel)
    Error Code: 502 Proxy Error. The host was not found.(11001)

uyarısını veriyor

buldugumuz ıp yi nereye yazıyoruz benim işyerindede siteler yasaklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: !LLéqaL

http://www.who.is/ ben burdan buluyorum walla sitenin adını yazıyosun bilgileri çıkıyo

Teşekkürler... Yalnız arkadaşın dediği gibi bir durum olursa (site isimleri engellenirse) bu siteye girmeyiz.

@ZEUS__ Bu yöntemde iyi, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 30 Haziran 2008; 16:46:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

başlat>çalıştır>cmd>ping facebook.com yaz sunucu ipsini görürsün.yalnız tek server kullanmaz herhalde.o an hangi server boşsa ondan yanıt alırsın.+olarak facebook değişik bölümleri için farklı serverlara yükü dağıtacakmış diye okumuştum.cluster denilen olayla galiba.yani bırak sitenin komple serverını dağıtmayı bölümleri için bile farklı sunucuları olacak diye okudum.herhalde hepsinin ip farklı olur.ya da isim sunucusu olayları var ip tekte olabilir.

sanırım anlattığın gibi.. giremiyorum malesef
  • Arkadaslar Size Söyle Birşey Söyliyim Facebook'un IP si 0,7 Saniyede Bir Otomatik Olarak Değişir Ama IP Adresini Ögrenmek istiyorsanız Calıstır Weya Yardım Menüsüne İhtiyacınız yok FAcebookta Ana Sayfanın en altında "Facebook © 2010" Diye bir Yazı Görüceksiniz Bu Yazının 2010 daki 20 nin Üzerine Mouseyi Götürdügünüz Zaman IP gözükür Sonra O IP yi Google Yazin Bu linke Tıklayın Yadahttp://ip-address-lookup-v4.com/lookup.php?ip=10.131.14.113 Burda Linke Bakın Ve IP nin Yazıldıgı Yer Weya Adresi Herseyi Gözükür Yane Kısacası Ben Bunu Bulmaya 2 Aydan beri Calisiorm IANA ve Internet Assigned Numbers Authority Adreslerini Cok dEnedim IP sini Blursanız Facebook Hc Güwenli deil demektir Cnkü IP adresi Herseyi Yansıtır Youtube 'un 13.256 Tane IP si warken Sizce Facebook Neden IP Adresini 0.7 Saniyede Bir Deiştirsinki ? :) Siz Bunlara Hic Kafanızı Yormayın Ben Yeterince Yordum :)

• ultrasurf tarzi programlar yada proxy sitelerini deneyin
  • Facebook, sitenin dosyalarını birden fazla server a dağıttı.her seferde IP değişiyor.O yüzden login olduğunda o IP den çıkmış olacaksın.
  • dns değişikliğini dene bir de
    208.67.220.220
    208.67.222.222
  • ultrasurf programı vardı onu deneyebilirsin.
  • proxy kullan.
  • 68.63.186.401 dene birde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.