Şimdi Ara

facebook'tan iphone transfer.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde bir program buldum program telefon rehberindeki kişilerin resim, durum bilgisi, doğum günü, Şirket websitesi bilgilerini alıp telefon listesini güncelliyor.

Peki bunun tam terside varmıdır?
    Facebookta telefon numarası yazmış arkadaşları iphone ekleyecek bir uygulama biliyor musunuz.

Tabii ek olarak mail adreslerini eklerse daha iyi olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

• konu hakkında bilgisi olan yokmu :(
  • facebook gizlilik kurallarına göre dışarıdan yüklenen hiçbir uygulama vs.'nin kişilerin telefon ve mail adreslerine erişme yetkisi yoktur. spam vs işlerine engel olmak için facebook bu bilgilerin (telefon ve e-mail) çekilmesine izin vermez.
  • Dostum cevabın için sagol ama kafama takılan bir nokta var güvenlik kuralları ile ilgili yazdıklarından sonra?
    Şuan ben
    Smartsync 4.4 kullanıyorum bu program telefon rehberimdeki kişileri facemdeki kişilerle kıyaslıyor ordaki kişilerin hem resim hem durum bilgilerini alıyor
    sence bu belirtiğin guvenlik adımlarına ters mi ki alabiliyor?
  • Buna Facebook izin vermiyor güvenlik amaçlı. Bu nedenle hiçbir uygulama face den telefon no sorgulayamiyor, çıkartamıyor!
  • benim bildiğim android sistemi face ile senkronize edilebiliyor. tel çaldığında arayan kişinin face deki resmi çıkıyor. doğun günleri falan vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejderatesi

Herkese merhaba,
    Geçenlerde bir program buldum program telefon rehberindeki kişilerin resim, durum bilgisi, doğum günü, Şirket websitesi bilgilerini alıp telefon listesini güncelliyor.

Peki bunun tam terside varmıdır?
    Facebookta telefon numarası yazmış arkadaşları iphone ekleyecek bir uygulama biliyor musunuz.

Tabii ek olarak mail adreslerini eklerse daha iyi olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

Myphone+ for facebook aradiginiz program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allantoin5534 -- 14 Mayıs 2012; 10:35:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum cevabın için sagol ama kafama takılan bir nokta var güvenlik kuralları ile ilgili yazdıklarından sonra?
    Şuan ben
    Smartsync 4.4 kullanıyorum bu program telefon rehberimdeki kişileri facemdeki kişilerle kıyaslıyor ordaki kişilerin hem resim hem durum bilgilerini alıyor

E-mail ve telefon bilgileri HARİÇ diger her turlu bilgi alınabiliyor. Sadece email ve telefon alımına izin vermiyor facebook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

quote:

Dostum cevabın için sagol ama kafama takılan bir nokta var güvenlik kuralları ile ilgili yazdıklarından sonra?
    Şuan ben

E-mail ve telefon bilgileri HARİÇ diger her turlu bilgi alınabiliyor. Sadece email ve telefon alımına izin vermiyor facebook.

e maile izin veriyordu 2 ay once yazdigim program suan basil bilmiyorum
  • quote:

Şuan ben

SmartSync telefon numarası ve mail'leri eklemiyor. İsim, dogu gunu, resim gibi bilgileri ekliyor.
  • android facebook orjinal uygulaması rehberle facebook kişilerini direk eşleştirip numaralarını ekliyor. rehberde olmayanlarıda isteğe bağlı ekliyor. ios da nasıl olmaz ki bu özellik.
  • Arkadas cevabi vermis iste myphone+ dedigin uygulama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.