Şimdi Ara

Facebook'ta lideriz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dünyanın en yaygın sosyal paylaşım sitesi Facebook'u kullananların yüzde 8.7'sinin sahte bir isim ile hesap açtığı ortaya çıktı. Sahte kullanıcı sıralamasında Türkiye ve Endonezya başı çekiyor.
    TEKNOLOJİ 06 Ağustos 2012, Pazartesi

Facebook tarafından açıklanan verilere göre, 955 milyon aktif kullanıcıdan 83.9 milyonu, sahte bir isim üzerinden başka insanlarla iletişim kurmaya çalışıyor. Sahte hesap dağılımında ABD ve Avustralya en düşük orana, Türkiye ve Endonezya ise en yüksek orana sahip.

Facebook'un güvenlikten sorumlu yetkilisi Joe Sullivan, bu kullanıcıları bulup ortadan kaldırmak için çok mücadele ettiklerini, amaçlarının insanların gerçek kimlikleri ile hesap açarak iletişim kurmalarını sağlamak olduğunu ifade etti. Sahte hesapları kötü amaçlı, zararsız ve 2 hesap açan kullanıcı olarak 3 kategoride topladıklarını belirten Sullivan, "Bunların yüzde 4.8'i (45 milyon) iki ayrı hesap açıyor, 22.9 milyonu ise şirket, grup ve bazı hayvan (yüzde 2.4) isimlerini kullanıyor. 14.3 milyon kullanıcı ise şirketin kurallarını ihlal edecek şekilde aktif kullanıcı olmayı tercih ediyor. Türkiye ve Endonezya gibi gelişmekte olan ülkelerde sahte kullanıcı oranı yüksek" dedi.

Facebook, sahte kullanıcı hesaplarını görünürde silse de, güvenlik dolaysıyla bilgileri muhafaza etmeyi sürdürüyor. Facebook tarafından kapatılan bir hesabın tekrar aktif hale getirilmesi için şirketin kullanıcıya izin vermesi gerekiyor.

(CİHAN)

ahaber.com.tr

Kullanıcı notu:
    Bizde bu apaçiler, emolar olduğu sürece biz kaybederiz.

• Kullanıcı notu:
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

Kullanıcı notu:

anlaşıldı tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa inanın nefret ediyorum şu facebooktan ya... ŞU Lanet site yüzünde arkdaşlarımın fotoğraf çekilme anlayışı değişti. Adam fotoğraf çekilmeyi sevmezdi ama şimdi Çek Kank Face'ye atarık diyor ya... Kapansada kurtulsak ...

Not : Amacım tartışma çıkarmak değildi sadece kişisel görüşümü ifade ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyDro-X-GEN -- 6 Ağustos 2012; 12:25:59 >
  • Facebook pişmanlıktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 de tanımadığım arvatlara çok mesaj atıyorum diye hesabımı banladılar.
    Kullandığımdan değil ama facebook indirimlerinden faydalanmak için sahte hesap kullanıyorum.
  • bu konu 2 sayfa gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "olum bu kız sana bakar mı feykdir feyk"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relative Minors -- 6 Ağustos 2012; 11:22:29 >
  • Çoğu İncicilerin hesapları
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Çoğu İncicilerin hesapları

Bunu yazmak için girdim. Saçma saçma isimler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yussuf89

bu konu 2 sayfa gider.

• Zaten kız facebook'u açıp kız tavlamaya çalışan zihniyeti anlamayamadım. Erkek gidiyo kız fake hesap açıyo. Kız düşürmeye çalışıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

Facebook pişmanlıktır.

+199/8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.