Şimdi Ara

facebook'ta gördüğüm sayfa ağlamak üzereyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

Yılda milyonlarca insan açlıktan, susuzluktan ölüyor...

açlıktan susuzluktan ölmeyenleri de biliyoruz.insan hep daha fazlasını ister doymaz.ben dünyaya faydası olmayan insan gebersin, umurumda olmaz derim.besin zincirini bozmayacak, dünyaya zarar veren tek canlı türü insanlar.

insanları hayvanlardan üstün görmeyin.

Once icine insan sevgisini asila sonra sov yap kardesim. Ufakdim mahallede kopekden sabahlari okula gidemiyoduk. Acibadem'de oturuyodum. Senin gibi sovcular hayvanlari alip alip, sonra sokaga birakiyolar. Sokak kopegi ne demektir ya? Ancak gelismemis ya da az gelismis ulkelerde olur.

sen benim hayvanları alıp sokağa attığımı nereden biliyorsun?önce insanlar hakkında önyargıya düşmemeyi öğren. ben şu an beslediğim kedimi ölümden döndürdüm, 2 milyara yakın para harcadım, saatlerce oturduğum yerden 2.5 saat uzaklıktaki veterinere gidip geldim hemde kaç kez ve lise öğrencisiyim sen düşün(elimden gelebilen ancak bunlar).sokaktaki hayvanlara da her gün yemek çıkartıyorum.

her insan benim kadar bilgili olsaydı, bu yönden gelişmemiş bir ülke olmazdık.

sen ilk önce önyargılarını yık, terbiyeni takın sonra bana laf at.

ayrıca önce insan değil hayvan sevgisi aşılanır bunu da öğren.

önce insan değil hayvan sevgisi mi aşılanır? bi de öğren demiş. ne desem bilemedim. ne kafalar ne kafalar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Ya birakin gebesinler sonra bize saldiriyorlar aptal havanlar

hoşlanmadığın her şey gebersin, yok olsun.. gözün görmesin.. bu mu hayalini kurduğun dünya..?
    açıkçası aptal dediğin hayvanlardan pek de farkın yok, zira "vicdan" denen en temel insani duygudan yoksunsun
  • quote:

hocam şu gereksiz tavrı bir kenara bırakın ya bu kadar saçma alakasız bir cvp olamaz sen eğer hayvanları yada diğer canlıları sevmek için insanlığın dertlerinin bitmesini beklersen kıyamete kadar hiçbir şey yapamazsın. elbette tüm hayvanseverler aynı zamanda insanlığın sorunlarıyla da ilgililer ve ellerinden geleni yapmaya çalışırlar ama bu demek değildir ki aynı zmanda başka canlılara yardım edilmesin ilgilenilmesin. şu linkte gördüğün masum hayvanların kime ne zararı var insanlığın kirli yüzünü görmüş insanlık tarafından dışlanmış şiddete uğramış masum yaratıklar onlar ve sen onlara bir gitsen onlar sana 10 gelecek o derece de sıcak kanlılar yani onlara yardım ediliyor diye hemen böyle saçma sapan alakasız kıyaslamalar yaparak hayvanseverleri kötü göstermeyin allahınızı severseniz mantıklı olun ya

• geçmişsiniz yok insanlar şöyle böyle önce insanla ilgilenin vs bu kadar saçma bir kıyas olamaz ya o zaman kimse hiçbir canlıyla ilgilenmesin, takdir edeceğinize böyle gereksiz populist laflarla hayvanseverleri suçlayamazsınız. bir canlıyı seven ona yardım eden şefkat gösteren kişiyi mantıktan yoksun beyninizin yaptığı saçma kıyaslarla kötüleyemezsiniz. şunu unutmayın o açlıktan ölen insanlar yada zor durumda olan insanlar da yine insanlar yüzünden o durumdalar. bir tarafta bok gibi parasıyla süper lüks yaşayanlar ve etraflarındaki kimseyi görmeyenler, petrol için yada altın elmas vb için ülkeleri işgal edip oradaki halklara zulmedenler diğer tarafta mağdur fakir ve aç insanlar. bunun sorumlusu da yine insanlık değil mi. siz kimi yada neyi suçluyorsunuz ya, yani insanlar hayvanları sevdi diye mi bunlar oldu yaşandı, neyin kafasısısınz siz

• quote:

Ya sen şimdi bunu yazdın da merak ettim bak.
    Şimdiye kadar bu açlıktan ölen insanlar için ne kadar yardımda bulundun?
  • quote:

The bomb has been planted.
  • quote:

Nerede köpek saldırdı sana?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı çıksın önemli konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

quote:

Şu yorumunla orada ki köpeklerin değeri daha üstündür benim gözümde. Keşke milyonların içinde olsaydın da şu yorumu görmesek.

quote:

Yemin ediyorum karşımda görsem gebertene kadar döverim seni

ne bu gaz? dikkat et de seni dövmesinler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

Şu yorumunla orada ki köpeklerin değeri daha üstündür benim gözümde. Keşke milyonların içinde olsaydın da şu yorumu görmesek.

quote:

lol

• köpeklerin birçoğunu sevmem.. yalnız gördüler mi sürekli kovalıyorlar.. hele gece
  • quote:

quote:

quote:

sakin ol liseli klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

quote:

quote:

quote:

sakin ol liseli klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok

Klavye delikanlığı yapmıyorum sadece sinirleniyorum böyle durumlarda tabiki de kavgayla çözemem bu işi bunuda biliyorum ama böyle yazmaları beni sinir ediyor

Ayrıca liseli değilim

• quote:

Ayrıca liseli değilim

quote:

facebook'ta gördüğüm sayfa ağlamak üzereyim

Son sınıf olmanın ve kopya çekmenin yararları

• quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

quote:

Ayrıca liseli değilim

quote:

facebook'ta gördüğüm sayfa ağlamak üzereyim

Son sınıf olmanın ve kopya çekmenin yararları

Liseli değilim artık kardeşim sevinme

Dipnot: En azından liseli gibi davranmıyorum aklım başım yerimde :) Ayrıca bu konuyuda böyle kirletmeye gerek yok dahada uzamasın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestea10 -- 4 Haziran 2012; 11:51:05 >

• quote:

afrikaya 10 paket konserve yollasam sence ulaşır mı oraya?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

quote:

quote:

lol

hiç bir şey yapmazsın sen kimsin la adama bak

• Ne kadar salak adam var forumda tekrar gördüm teşekkürler. Aptal aptal yorum yapmadan önce bari yazdıklarımın tamamını okusaydınız. Yazdığım şey sadece yukarıda da yazdığım gibi nasıl bir dünyada yaşadığımıza dair bir hatırlatma.Konu başlığında ağlamak üzereyim yazdığı için arkadaş bana göre daha kötü şeylerin de olduğunu milyonlarca insanın 3-5 yıl değil yıllardır öldüğünü ve kimsenin umrunda olmadığını hatırlatmak istedim sadece.Buradan nasıl hayvanlara yardım edilmesin ya da yardım etmemek için bahane olduğu anlamlarını çıkardınız bilmiyorum.

@Nestea10
    Birisine keşke açlıktan ölseydin gibi bir şey söyleyebiliyorsun bravo sana. Aklım başım yerinde yazmışsın bir de.Yerinde olmadığının farkında da değilsin.Ne demek istediğini anlamadan tanımadığın birinin bir cümlesine yazdığın cevaba bak. Liseli olsan ne olur olmasan ne olur? Sana cevap yazmam da hata ama umuyorum faydalı olacağına.

• Sonuçta hayvan, hayvanın işi ormanda, soğukta, sıcakta yaşamak. Bunun neresine acıtasyon yapıyorsunuz.

Madem çok hayvancısınız; gidin afrikaya tüm aslanlara ot yemeyi öğretin. Yazık değil mi öldürdükleri onca geyiğe, tavşana vs. ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.