Arkadaşlar herkese selamlar . Facebookta GOLDEN MANAGER adlı oyunu bilenleriniz vardır . Hatta bagımlısı olanlar ve baya zevk alanlar vardır .
Bende onlardan birisiyim . Fakat bir sorum var . Golden manager oynayan halimden anlar . Ben güzel güzel transfer yapıyorum . İster sadece İngotla olsun ( yani altınla ) İster Açık arttırma yoluyla olsun TRANSFERİMİ YAPIYORUM . Buraya kadar sıkıntı yok .
Sıkıntı şudur ki : Benim kadromdaki oyuncuları ben kendimce FİYAT BİÇİP satamaz mıyım ???? Çok merak ediyorum . Şimdi diyeceksiniz ki Oyuncuyu sat deyince ekranda gelen para miktarlarından sana uygun olanı seçip sat . Ama arkadaşlar böyle yapınca bilgisayara satmış oluyoruz . BEN GERÇEK İNSANLARA SATMAK istiyorum ve oyuncunun parasını ben kendim BELİRLEMEK istiyorum . . . . Böyle bir seçenegimiz var mı ? Ben şahsen oldugunu düşünüyorum çünkü piyasaya koyup satanlar nasıl satıyor ???
Lütfen benim soruma yardımcı olunuz . Beni darda bırakmayın . Oyun çok güzel . Herkese kolay gelsin . Aklıma Çok takılan bir soru bu . . . .
Saygılar . . .
Arkadaşlar bu soruya açıklık getirirseniz çok mutlu olurum . Saygılar sunuyorum . . .