Şimdi Ara

Facebook Sayfasındaki Artış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Film tanıtımları, replikler vb filme dair konular içeren paylaşımlar yaptığım bir sayfam var. Aşağıda fotoğraftada göreceğiniz üzere Eylül ayının sonunda 1110 kişiydik. Ve Eylül ayının sonuna kadar sayfamızı beğenenlerin sayısı haftada 2-3 kişi ya var ya yoktu. Ancak ne olduğunu anlamadığım bir şekilde Eylül ayının sonunda başlayan üye artışları hızla devam etmeye başladı. Günlük 10-20 arası hatta bazı dönemler 20-30 arası sayfamızı beğenen insanlar oluyor ve bu durum hergün aynı şekilde devam ediyor. Bundan şikayetçi değilim ama insanoğluyuz işte her şey kontrolümüzde olsun ister yolunda olmayan şeyleri merak ederiz. Bende aynı durum başka sayfa yöneticilerinin başına gelmiş mi diye merak ediyorum. Ve bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum acaba neden böyle olmuş olabilir ?

Yorumlarınızda yardımcı olması adına belirteyim. Daha önce hiç reklam ilanı vermedim. Başka birininde vermesine imkan yok sayfada tek yönetici benim. Ve merakımdan 4-5 kişiyi ekledim yeni katılanların içinden. Sordum ama haklı olarak pek cevap vermediler. Birisi hatırlamıyorum dedi bir iki tanesi selamıma cevap verdi ama soruyu okuyunca sonrasında bilgi vermediler haklı olarak. Diğerleride arkadaşlık isteğimi kabul etmedi.

Sitede de yeniyim umarım kuralları ihlal eden bir şekilde paylaşım yapmamışımdır.

Facebook Sayfasındaki Artış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Kaplı Kitap -- 22 Kasım 2014; 14:57:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.