Şimdi Ara

Facebook sayfa kasmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 3 gundur acayip bir sekilde yorumla sayfami kasmaya calisiyorum fakat 3 gunde sadece 200 kisi begendi fakat durumlari 2 ila 3 kisi begeniyor futtbol sayfasi bu arada haberleri herkesden once yayinlyorum paylasimlara dikkat ediyorum fakat hala boyle nasil halledebilirim sayfa suan 705 kisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanlara begendirmek zor iş :) eğlenceli şeylerden bahset ilgi çekmek gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeşim benim sayfamı hilesiz kastım beğenisi falan gayet güzel. Komedi üzerine bi sayfa:www.facebook.com/KuzularinSeptistligi
    Sana 4.000 olana kadar ki yaşadığım tecrübeleri anlatayım sana. Ben de yorum atarak sayfamı kastım. Sayfanın adını kullanarak yorum atacaksın ilk kuralın bu olmalı. Diğer türlü daha çok zorlanıyorsun. İlk başlarda günde 70-80 beğeni gelir sayfana çok doğaldır. Düşük beğenili sayfayı beğenmek istemiyorlar. Durumlarına bakmazlar bile. Pek bozma moralini. Bu 400-500 olana kadar böyle gider sonra günde 150 beğeni falan çekebiliyorsun (Eğer çalışırsan olur. Benim gibi 10 günde 1 reklam yaparsan 3 ayda 4.000 anca olursun işte.) +2.000 Olduğunda korkma hem durum beğenin artar hem de daha az uğraşarak günde +50 beğeni getirirsin. 5 dakikalık reklamla (yorumlarla tanıtma) 30-40 beğeni gelir. Sen +2.000 olana kadar sıkma canını beğenin düşük diye beğenmiyorlar. İlerde +100 olacak durumların merak etme. Çalışmaya bakıyo. Sıkılıp bırakırsan (Benim gibi) olmuyor. Paylaştığın durumların kalitesine kimse bakmaz Şuanki sayfa beğenini gören durumu gerçekten beğense bile o beğen butonuna tıklamaz. Çünkü orda kabak gibi adının ortaya çıkmasını istemez. İlerleyen gülerde beğenin artcak ve bu sıkıntın gitcek merak etme ;)

• hile yap

diğer sayfalara girerek reklamını yap ..

Bir de arkadaşın varsa popi mesela ben kuzene söyledim sayfayı beğendir diye 40-50 kişi geldi beğendi (bu da bişeydi bizim için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.