Merhaba arkadaşlar, Facebook için yakın zamanda açacagım sayfa için isim arıyorum. Sayfa içeriği genel olacak,her telden paylaşımlar yer alacak. (spor,komik,aşk,kültür,eğlence,video vs.) Yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum :) Saygılarımla..
quote:Orijinalden alıntı: Hocam?emodjqanqalarmustyAlıntıları Göster Başka fikri olan var mı arkadaşlar? adnn ve Hocam?, teşekkür ederim konuyla ilgilendiğiniz için.
quote:Orijinalden alıntı: girye Başka fikri olan var mı arkadaşlar? adnn ve Hocam?, teşekkür ederim konuyla ilgilendiğiniz için.Alıntıları Göster pphiisssqqqhhqkkk xDe tarzı birşey yapma sakında.. veya fhaceqholikh xDe gibi..
quote:Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakkapphiisssqqqhhqkkk xDe tarzı birşey yapma sakında.. veya fhaceqholikh xDe gibi..Alıntıları Göster O tür birşey yazmayı düşünmüyorum zaten, yazanıda kınıyorum ayrıca.. Arayış devam ediyor.
quote:Orijinalden alıntı: giryeO tür birşey yazmayı düşünmüyorum zaten, yazanıda kınıyorum ayrıca.. Arayış devam ediyor.Alıntıları Göster Her Kafadan Ses koy süper bence
quote:Orijinalden alıntı: kingo_disco Her Kafadan Ses koy süper bence Biraz daha bekleyelim, daha çekici isim çıkmazsa bunu yazarız Teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: giryequote:Orijinalden alıntı: kingo_disco Her Kafadan Ses koy süper bence Biraz daha bekleyelim, daha çekici isim çıkmazsa bunu yazarız Teşekkürler.Alıntıları Göster Facebook ne ?
quote:Orijinalden alıntı: girye quote:Orijinalden alıntı: BU KONU BENİ AŞAR Facebook ne ? Nükleer.Başlıklı.Kız Kırmızı başlıklı kız alacaktım varmış Nükleer başlıklı füze alacaktım o da banlanmış Ben de ikisinin arasını aldım ama sonra değiştirdim
quote:Orijinalden alıntı: TheMassacre Bence yukardaki arkadaşın nick bu iş için çok uygun. ''Bu Konu Beni Aşar'' Eski nicki daha bir uygun sanki
quote:Orijinalden alıntı: giryequote:Orijinalden alıntı: TheMassacre Bence yukardaki arkadaşın nick bu iş için çok uygun. ''Bu Konu Beni Aşar'' Eski nicki daha bir uygun sankiAlıntıları Göster Bu grupları koyunca facebook bişi mi veriyor ? Önüne gelen grup açmış
quote:Orijinalden alıntı: Death NoteBu grupları koyunca facebook bişi mi veriyor ? Önüne gelen grup açmış Alıntıları Göster ÇatLakdan SızanLar