beyler profıl sorunum var yukarıda belırttıgım gıbı profıl resmımı degısmıstım sonra anasayfada gezınırken bırkac arkadasın fotosuna baktım sonra profıle dondugumde foto eskı foto olmus şimdi de boş gozukuyor profıl fotosu yardımınıza ıhtıyacım var
Bende de aynı sorun var. 2 gündür falan oldu. Resim değiştiremiyorum. Profilde son paylaştığım şeyler siliniyor falan. Yardımcı olacak varsa çok sevinirim.
profil resmi yükleyemiyorum.Yüklense bile sayfa değiştirirken yeni yüklediğim resim kaybolup eski yüklediğim profil resimlerinden biri çıkıyor ya da hiç resim çıkmıyor.profilde bi kaç gün önce paylaştıklarım görünüo yeniler görünmüo..3 gündür böyle...yardım edin nasıl düzelicek?
Aynı sorun bende de var. Sanırım Facebook'un sisteminde bir sıkıntı var.
Beyler bende de resimler küçük iken sorun yok ama resime tıkladığım zaman resim sayfası geliyor ama resim açılmıyor ... ttnet ile alakalı bir durum galiba .
aynı sorunlar bendede devam ediyor.. profilde 3 gün önce paylaştıklarım görünüyor yeniler görünmüyo. arada bir düzeliyo ama normalde hep böle. resimlerde aynı şekilde....
Arkadaşlar yok mu çözüm bulan
bir konu vardı: facebook profil bölümünde üst kısıma (nerede çalışıyor vs..) ilişki durumunu nasıl eklyblrm ? affınıza sıgınıyorum :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme