Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır konu açıldığından beri birtürlü kayıt olamadım birisi yardım etti sağolsun yazan kişi sayısı azaldı ne yazıkki :( şehir nasıl ? yorumlarınızı bekliyorum =

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 19 Şubat 2011; 2:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affirmative!!

uzun zamandır konu açıldığından beri birtürlü kayıt olamadım birisi yardım etti sağolsun yazan kişi sayısı azaldı ne yazıkki :( şehir nasıl ? yorumlarınızı bekliyorum =

kardeş 75 lvl olmussun artık bı kale yap :D kale gelırı şatonun yaklasık 5 katı ve alanı da sadece bıraz fazla :D bence artık şatoların yerlerıne kale yapmalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanadiyaman

quote:

uzun zamandır konu açıldığından beri birtürlü kayıt olamadım birisi yardım etti sağolsun yazan kişi sayısı azaldı ne yazıkki :( şehir nasıl ? yorumlarınızı bekliyorum =

kardeş 75 lvl olmussun artık bı kale yap :D kale gelırı şatonun yaklasık 5 katı ve alanı da sadece bıraz fazla :D bence artık şatoların yerlerıne kale yapmalısın

teşekkürler günlük gelir 16 m kötü biraz artık haftaya ilk kalemi alırım benim 75 olduğumu nerden bildin kapatmıştım orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 19 Şubat 2011; 12:37:41 >

• yeni konu açarlarsa buraya linki koysalar daha iyi olur
  • arkadaşlar bu genişletmeler çok para isyiyor ya! şimdiki alacagım 228 M istiyor kasmak bişi degıl de sımdı ben lüks apartman inşa edıyorum hep ticareiyle ugrastıgım ıcın gokdelene donecem şimdi gokdelen mı alayım genişletmemi? karar veremedim! bi yorum atıverin?
  • sen hep lüks apartmanla o kadar genişletmemi aldın ? 228 m e kadar bir şehrinin resmini koyabilirmisin ?? başka kötü evler varsa onları yık birer birer gökdelen al
  • arkadaşım neden öyle yapıyorsun sen ve senin gibileri forumun kalitesini düşürüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 19 Şubat 2011; 15:59:17 >
  • nasıl yapayım fikir ver o zmn.ona gore yapam?fotograf koymayı bılmıyorum
    ?
  • quote:

arkadaşım neden öyle yapıyorsun sen ve senin gibileri forumun kalitesini düşürüyor

sen bı sehrının fotosunu koyarmısın ? senınkınden bakayım o zmn ona gore degısıklık yaparım?

sen neyle ugrasıyorsun?

• sana söylemedim birisi konuya küfür etmişte mesajı silinmiş imageshack e gir ordan bulursun yada omadı google dan arattır imageshack resim koyma diye yanlış anlama sana söylemedim kötü evleri yık yerine gökdelen vs. yap

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affirmative!! -- 19 Şubat 2011; 17:11:55 >
  • quote:

yada facebook linkini ver ordan konuşalım

önemli değil.sende beni yanlış anlama.sadece sordum nasıl yapayım dıye.ben hep lüks gokdelen dıktım on adevam edıyorum sehrın heryerını alınca gokdelene gececektım.ama senın bı fıkrını alayım ıstersen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ticaretçi

quote:

yada facebook linkini ver ordan konuşalım

önemli değil.sende beni yanlış anlama.sadece sordum nasıl yapayım dıye.ben hep lüks gokdelen dıktım on adevam edıyorum sehrın heryerını alınca gokdelene gececektım.ama senın bı fıkrını alayım ıstersen???

sen kaç levelsın ?
  • lvl ve şirket değeri kaç ?

ben lüks gökdelenle doldurmuştum şehri hiçte iyi olmadı şatoya geçtim dekorasyonlu sonrada kaleye geçicem bence şato yap ama sen bilirsin
  • level 76 şirket değeri 910M
  • quote:

level 76 şirket değeri 910M

level 63 şirket değeri 1.320 M..ben dekora fazla önem vermıyorum?
  • neden hiçkimse konuyla ilgilenmiyor? bakıp çıkıyolar
  • EVET YA KİMSE YOK...bu sitede msn adresi yazmak yasakmı?bılen varmı?
  • quote:

neden hiçkimse konuyla ilgilenmiyor? bakıp çıkıyolar

sence neye devam edeyim?genişletmeyemi?apartmanlara mı? bi fikir verebılır mısın?
  • apartmanları boşver daha üst seviyedeki evlerden yap
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.