Yaklaşık iki hafta sorun olmazsa Ronaldı sollayacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: Metallica!_
Peki Sheik?
quote:
Orijinalden alıntı: MYusufErkus
quote:
Peki Sheik?
Vurmayın öldüm
Kulübümüz büyüyor hatta bu konu için donanımhabere üye olanlar bile var
quote:
Fail .. Highland castle kale imiş Olsun adam 4 saatlik kirada 407bin veriyor diyor inşa etmem lazım şunu
Ev bonusunu tutturmalısın yoksa fail!!!
Bu konuyu açmasaydım dekorasyon taktiğini öğrenemeyecektim. Ve şehrim çok kötü olacaktı. Herkese teşekkürler. Sahte profille bu oyunu oynuyor olsaydım yardımlaşabilirdik.
5 dükkandan (Kafe, Pizzacı, Çiçekçi, Jimnastik salonu ve Suşi Bar) 3 dakikada 10.724$ kazancım var.
Dükkanları topluyorum yarım saattir farkında değilim çok sıkıcı bir iş neyse bugünlük mc yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Pulstar
5 dükkandan (Kafe, Pizzacı, Çiçekçi, Jimnastik salonu ve Suşi Bar) 3 dakikada 10.724$ kazancım var.
Bende 13bin $ gibi birşey.
quote:
Dükkanları topluyorum yarım saattir farkında değilim çok sıkıcı bir iş neyse bugünlük mc yeter.
evlerden ii para veriomu dükkanlar? işine yarıomu yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: römercan
quote:
3Dakikalık bir ev kirası gibi düşün yani 3 dakikada 10bin çok birşey değil ama böyle hastahane falan dikersen geliri 20bin felan olursa bilemiycem Paraya sıkışık olduğunuzda yapabileceğiniz bişey.
quote:
quote:
quote:
3Dakikalık bir ev kirası gibi düşün yani 3 dakikada 10bin çok birşey değil ama böyle hastahane falan dikersen geliri 20bin felan olursa bilemiycem Paraya sıkışık olduğunuzda yapabileceğiniz bişey.
bence ileride yıkıcaksın ticari yapıları söliim :D ben bi aralar tüm evlere 3 dk 3 dk yapıodum çook ii para geliodu :D ama şimdi uraşamıom kaaç tane ev var :D
Tasarımcı evi dikmeyi düşünüyorum lüks villadan iyi midir? Geliri nasıldır 1 günlük hostesler?
quote:
Tasarımcı evi dikmeyi düşünüyorum lüks villadan iyi midir? Geliri nasıldır 1 günlük hostesler?
Ben tam olarak ne kadar verir bilmiorm ama ii vermez bence çünkü şuana kadar farklı başlıklarla(fransız,amerikan vb.) gelen evlerden hiç ii para geldiini görmedim.bide bu hostes nedir yaw ? :D
quote:
quote:
quote:
3Dakikalık bir ev kirası gibi düşün yani 3 dakikada 10bin çok birşey değil ama böyle hastahane falan dikersen geliri 20bin felan olursa bilemiycem Paraya sıkışık o lduğunuzda yapabileceğiniz bişey.
Alışveriş Merkezim 20 bin $,Hastehanem 28 bin $ para getiriyor.
Arkadaslar hostes ne demek merak ettim :D bı kaç yerde hostesle ilgili Bisiler yaziorda
quote:
quote:
quote:
İşte %553 lük Şatonun 4 Saatlik Geliri 12 saat 18 saati felanda koyucam şunun kirasını aldıktan sonra
@römercan,
%384 ev bonuslu bir şato 12 saatte ne kadar kira getirir?
Adam dahi mi nerden hesaplasın
Biri şu yüzde olayını bir çocuğa anlatır gibi anlatabilir mi?
Mesela %384'lük ev ne demek?
quote:
Orijinalden alıntı: Pulstar
quote:
quote:
quote:
İşte %553 lük Şatonun 4 Saatlik Geliri 12 saat 18 saati felanda koyucam şunun kirasını aldıktan sonra
@römercan,
%384 ev bonuslu bir şato 12 saatte ne kadar kira getirir?
Adam dahi mi nerden hesaplasın
Biri şu yüzde olayını bir çocuğa anlatır gibi anlatabilir mi?
Mesela %384'lük ev ne demek?
%384=%484 yani 4,84 ev eder.şöyle söliyim %0=1 ev %100= 2 ev %200=3 ev %300=4 ev böyle gidiyor işte buna göre hesapla
Ha anladım evlerin üzerine gelince görünen mavi renk yüzdeler. Peki o neye göre artıyor.
Mesela bende 2 tane apartman var. Biri %23 diğeri de %8 görünüyor.