Şimdi Ara

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
4
Favori
132.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok bende vermiyor . Eskiden veriyordu baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 7 Aralık 2010; 17:47:52 >
  • Dükkanların kiralarını bile toparlayamaz oldum bu hata yüzünden Tıklar tıklamaz hata veriyor
  • Rey Leon;

Senin evlerin neredeyse hepsi tek tip. Neden öyle yaptın?
  • Ticari binalarınızda en çok kaç müşteri var?

Ben:Hastane/356 müşteri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYusufErkus

Ticari binalarınızda en çok kaç müşteri var?

Ben:Hastane/356 müşteri.

Benim 46
  •  Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

Benim City hiçbir hile kullanılmadı.Şatolar %460 ve 18 saatte 1 m veriolar.(Bazı Şatolar'ın % si daha az)Para biriktirip heryeri şato yapıcam:DBu arada bence ticari yapılar çok saçma onun için sürekli bilgisayar başında olmak gerekir.

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 7 Aralık 2010; 18:57:36 >

• Şimdi kararsız kaldım Binaları dipdibe mi yapıyım? Yoksa aralıklı yapıp etrafını dekorasyon malzemeleriyle doldurup %sinimi yükseltiyim ? Hangisi daha kârlı olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üstad-ı Angora

Şimdi kararsız kaldım Binaları dipdibe mi yapıyım? Yoksa aralıklı yapıp etrafını dekorasyon malzemeleriyle doldurup %sinimi yükseltiyim ? Hangisi daha kârlı olur ?

Bence Dekorasyon Her türlü daha çok kazandırır.Ben 12 mlik şato yapıorm 3,5 m lik dekor ile %469 oluo ve 5,5 şato edio yani yaklaşık 68m harcamak yerine 15,5 m harcıom.Kısacası Dekora ayırabildiin kadar yer ayır.
  • Şuan çam ağacı en iyi gözüküyo bende. Yeni açtığım yere ekolojik evler yapıp yanlarını çamla dolduruyum.
  • quote:

Şuan çam ağacı en iyi gözüküyo bende. Yeni açtığım yere ekolojik evler yapıp yanlarını çamla dolduruyum.

seviyen kaç ? villa yapabiliyorsan villa yap derim.bide başarı kemeri diye bi dekorasyon çıkıo ondanda kullanabilirsin seviyen yetioyorsa bende en iyisi o şuan.
  • Seviyem 21. Başarı kemeri açık değil daha. O zaman villa yapmaya devam ediyim ben

ama villa ve ekolojik evin 12 ve 18 saatlik getirisi aynı ve ekolojik evi yapmak daha ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üstad-ı Angora -- 7 Aralık 2010; 19:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Şimdi kararsız kaldım Binaları dipdibe mi yapıyım? Yoksa aralıklı yapıp etrafını dekorasyon malzemeleriyle doldurup %sinimi yükseltiyim ? Hangisi daha kârlı olur ?

Bence Dekorasyon Her türlü daha çok kazandırır.Ben 12 mlik şato yapıorm 3,5 m lik dekor ile %469 oluo ve 5,5 şato edio yani yaklaşık 68m harcamak yerine 15,5 m harcıom.Kısacası Dekora ayırabildiin kadar yer ayır.

Bu %469 hesabını nasıl yaptın?

Bir de şu şato ve dekorasyonunun bir resmini gönderir misin?

• Benim taktik budur beyler : Gereksiz yolları sil yerine dekorasyon yap. Evler asla 2 yola bağlanmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 7 Aralık 2010; 19:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallica!_

Benim taktik budur beyler : Gereksiz yolları sil yerine dekorasyon yap. Evler asla 2 yola bağlanmasın.

Benim gibi evleri 2 yola bağlamayın Şimdi yolları silip çam ağacı dikiyorum
  • Effel kulesi ve paris şehir evi inşaatı.

Facebook Millionaire City Fan Club&Tartışma,Yardımlaşma Topiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

quote:

mesajda var en altında mesajın ama onu biraz abarttım %539 olmuş :D bide tüm citynin sağ tarafındaki şatoların hepsi %469 aynı hepsinin dekoru fark ettiysen..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

quote:

mesajda var en altında mesajın ama onu biraz abarttım %539 olmuş :D bide tüm citynin sağ tarafındaki şatoların hepsi %469 aynı hepsinin dekoru fark ettiysen..

No ss no güven.

• quote:

Seviyem 21. Başarı kemeri açık değil daha. O zaman villa yapmaya devam ediyim ben

ama villa ve ekolojik evin 12 ve 18 saatlik getirisi aynı ve ekolojik evi yapmak daha ucuz

ben hiç ekolojik denemedim istiyorsan onu yap eğer sölediin gibi ise getirileri
  • 3,5 M gelir var yakında 4 M - 5 M olur inşallah.
  • quote:

quote:

Seviyem 21. Başarı kemeri açık değil daha. O zaman villa yapmaya devam ediyim ben

ben hiç ekolojik denemedim istiyorsan onu yap eğer sölediin gibi ise getirileri

4. sayfadaki tabloda 12 ve 18 saatlik getirileri aynı gözüküyo. Ekolojik ev yapmıştım sabah 1 tane bu gece 2 tane daha yaparım tahminen

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.