Şimdi Ara

FACEBOOK KULLANMAYIN! Siber Suçlar Kapınızı Çalabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar facebook INC nin tüm gizlilik ilkesi ve açıklamaları yalan. Facebook emniyet ile çalıştığını söylüyor hangi olaylarda IP bilgisi paylaştığını belirtmiş. Fakat neredeyse her olayda IP bilgisi ve tüm bilgileri paylaşıyor. Belirtilmediği olaylarda da paylaşım yapıyor. Baya uzun uzun araştırdım baya bi mahkeme olmuş ve hala oluyormuş baya bi ceza alan olmuş hala oluyormuş. İnsanlar birbirlerine tuzak kuruyor facebook da bunu destekliyor. Neymiş efendim facebook hesabı hacklenmiş arkadaşlarına küfür etmişler bilmem ne facebook hack diye bir olay yok en başta, Facebook her türlü güvenlik önlemini almış zaten kullanıcılarına da bu güvenliği sunuyor. Bir kişi uyuz olduğu birinin internet bağlantısından facesine giriyor sonra facebook hesabım hacklendi diyerek şikayette bulunuyor. Farklı olaylar da oluyor yok o ona küfür etmiş hakaret etmiş tehdit etmiş insanlar birbirlerine kişi adına sahte facebook oluşturarak kendi hesaplarına bunları yazıyor facebook da o hesabın orjinal olanının ip adresini veriyor. Dikkat edin kullanmayın arkadaşlar bakın sizin kullanıp kullanmamanız ile benim cebime birşey girip çıkmaz iyiliginiz için söylüyorum dikkat edin. Hiç haberiniz olmadan hakkınızda soruşturma ve iddianame düzenlenebilir evinize bir facebook için baskın felan yapılabilir. Kullanıcılarını ifşa ediyor bilginiz olsun.

Twitterin ip bilgisi paylaşmadığını söylüyorlar onada itibar etmeyin güvenmeyin dikkat edin çok tehlikeli olmaya başladı bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGece06 -- 28 Aralık 2015; 21:08:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi ay vizyonda :) Ya arkadaş 1 milyar kullanıcı olan bir kurumun işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak.. Yapmayın Allah aşkına
  • Bu konular sürekli oalrak konuşuluyor. kim inanır ki 18 yaşında yahudi bir gencin kurduğu kıytırık bir arkadaşlık sitesi kurup bugün milyarlarca liralık şirket sahibi olacak!

Elbetteki CIA, FBI bu işlerin içinde.. Mason locası bu işin içinde.. Ama sana bana değil bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanikamil

Hangi ay vizyonda :) Ya arkadaş 1 milyar kullanıcı olan bir kurumun işi gücü yok bunlarla mı uğraşacak.. Yapmayın Allah aşkına

Kardeşim peki siber suçlar nasıl elde ediyor IP adreslerini ? Hiç duymuyormusunuz yok onun facebook hesabı hacklenmiş de yok şöyle olmuş yok böyle olmuş mahkemeler oluyor ben bir çok facebook ile ilgili mahkemelere rastladım uğraşıyorlar hiç haberi bile olmadan insanlara iddianame düzenleniyor IP adresinden evlere baskın yapıldığı oluyor bir facebook için :) küfür hakaret tehdit facebook hack felan böyle şeylerle ilgili bir çok mahkemeler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGece06 -- 28 Aralık 2015; 21:10:09 >
  • Facebook IP bilgisi vermiyor diye söyleyenlere itibar etmeyin veriyor her türlü bilgiyi vermese IP adresleri tespiti yapılamaz mahkemeler olamaz IP adresi sahibine ceza kesilemez. facebook ile ilgili mahkemeleri biraz araştırın dikkat edin kullanmayın başınız ağrımasın size gicik olan çekemeyen istemeyen birileri sizede bir tuzak kurabilir tehlikeli baya facebook ve gizlilik ilkesi komple yalan her türlü her soruşturmaya bilgi veriyorlarmış. Reklam olsun diye hani insanların bize olan itibarları sarsılmasın diye facebook ' dan IP adresini almadan direk açılan mahkemelere IP bilgisi vermiyor hani gündem yaratsın duyulsun biz bilgi de vermiyoruz IP de vermiyoruz ayağına yatıyorlar. Ama bir soruşturma açıldığı vakit savcı tarafından iddianame düzenlendiği vakit 10 ay veya 12 ay sonra her türlü her bilgiyi veriyormuş başınıza gelebilir internet hattinizdan size birileri tuzak kurabilir facebook hack diye birşey yoktur adınıza fotoğraflarınız ile facebook hesabı açılabilir her türlü her pisliği yapabilirler size tuzak kurabilirler para koparmak için tazminat davası açabilmek için hiç haberiniz olmadan başınıza bu durumlar gelebilir. sizin orjinal facebook hesabınızın IP adresini veriyor facebook INC dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGece06 -- 18 Ocak 2016; 1:15:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.