Şimdi Ara

Facebook kullanmamak/kapatmak/silmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Getirisi çok oldu bana.Meğer ne kadar çok zamanım varmış.Neredeyse 1 ay olacak kapatalı, birşey aldığı da olmadı benden.
    Sizce facebook çok gereklimidir ? Yakın arkadaşların zaten telefondan falan ulaşabiliyorlar.Oralara o kadar foto koyup sayfa beğenip
    millet ne yazmış diye baka baka iyi zaman harcamışım.Sizce facebook kullanmak ne kadar doğru ne kadar yanlış ?

• bende facebookta sadece komik videolar paylasılıyor diye duruyorum. Başka hiç ama hiç bir getirisi yok. Dediğin gibi yakın arkadaşların senin ne olduğunu, nerede olduğunu zaten hep biliyor. Eski arkadaşlarından da arayıp sormak isteyen zaten arıyor. Bence de tamamen saçma birşey facebook
  • Facebook ilk açıldığında kayıt olmuştum. Şu eski arkadaşlarını bul döneminde. Buldum, gerekli iletişim bilgilerini aldıktan sonra daha da açmadım. Hesap donuk vaziyette bekliyor
  • ben de sildim arkadaş fake hesap açmış şifresini verdi günde 15-20 saniye girip küfür edip çıkıyorum
  • hesabı nasıl siliyoruz beyler? ben dondurdum ama silme olayı nasıl bilmiyorum
  • Uzun zamandır dondurmuştum dünde sildim 14 gün içinde hesap yok olucak çok rahatım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

hesabı nasıl siliyoruz beyler? ben dondurdum ama silme olayı nasıl bilmiyorum

Facebook hesabını silmek için aşağıdaki linki tıkla o seni yönlendiriyor...

https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyal ağların hiçbirinde hesabım yok, mutluyum, huzurluyum. İhtiyaç olursa Google+ falan açarım sonra da, hayatta açmam facebook.
  • facebook hesabını tam olarak kapatmak mümkün mü?
  • Eski kiz arkadasimla aramizda problem olmaya baslayinca dondurdum hesabi tekrar acmadim hicbir ekskliginide yasamadim ben.
    Seninde soyledigin gibi ulasmak isteyenler mail ve telefon araciligi ile irtibata geciyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.