Beyler bayanlar sizden isteğim kapak fotoğrafını değerlendirmeniz. Ciddiyeti koruyalım lütfen... https://www.facebook.com/#!/teyfik.yavuz
quote:Orijinalden alıntı: Something Adın gerçek Teyfik mi yoksa Tevfik de Teyfik mi yazıyorsun? Adım gerçekte "Teyfik"
rusçayı almancayı gerçekten biliyomusun yksa bikaç cümle kurabiliyorum diye biliyorum sanan özenti liselilerdenmisin
quote:Orijinalden alıntı: vitor reis rusçayı almancayı gerçekten biliyomusun yksa bikaç cümle kurabiliyorum diye biliyorum sanan özenti liselilerdenmisin almanca okulda öğreniyoruz baya iyidir. Rusça dil kursuna gidiyorum, Rusya'da en azından kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilirim ...
quote:Orijinalden alıntı: lord0634 quote:Orijinalden alıntı: vitor reis rusçayı almancayı gerçekten biliyomusun yksa bikaç cümle kurabiliyorum diye biliyorum sanan özenti liselilerdenmisin almanca okulda öğreniyoruz baya iyidir. Rusça dil kursuna gidiyorum, Rusya'da en azından kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilirim ... yazın antalyada sıkıntı çekmiyorum diyosun yani
quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: lord0634 quote:Orijinalden alıntı: vitor reis rusçayı almancayı gerçekten biliyomusun yksa bikaç cümle kurabiliyorum diye biliyorum sanan özenti liselilerdenmisin almanca okulda öğreniyoruz baya iyidir. Rusça dil kursuna gidiyorum, Rusya'da en azından kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilirim ... yazın antalyada sıkıntı çekmiyorum diyosun yani Geçen yıl Rus sevgilim vardı hatta... Nedense Ruslar hep cazip geliyor..
quote:Orijinalden alıntı: lord0634 quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: lord0634 quote:Orijinalden alıntı: vitor reis rusçayı almancayı gerçekten biliyomusun yksa bikaç cümle kurabiliyorum diye biliyorum sanan özenti liselilerdenmisin almanca okulda öğreniyoruz baya iyidir. Rusça dil kursuna gidiyorum, Rusya'da en azından kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilirim ... yazın antalyada sıkıntı çekmiyorum diyosun yani Geçen yıl Rus sevgilim vardı hatta... Nedense Ruslar hep cazip geliyor.. bu tiple
quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: lord0634 quote:Orijinalden alıntı: vitor reis quote:Orijinalden alıntı: lord0634 quote:Orijinalden alıntı: vitor reis rusçayı almancayı gerçekten biliyomusun yksa bikaç cümle kurabiliyorum diye biliyorum sanan özenti liselilerdenmisin almanca okulda öğreniyoruz baya iyidir. Rusça dil kursuna gidiyorum, Rusya'da en azından kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilirim ... yazın antalyada sıkıntı çekmiyorum diyosun yani Geçen yıl Rus sevgilim vardı hatta... Nedense Ruslar hep cazip geliyor.. bu tiple Nesi varmış tipimin?