Şimdi Ara

Facebook ipa dosyası icin ios4 yüklü cihaz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5.1.1 ile olmuyor mu kesin? Yeni hesap olduğu için mi olmuyor? Hesabı verirseniz 5.1.1 ile denerim her ihtimale karşı.
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    arkadaş 5.0.1 de ona yeni hesap verdim kuramadı ios6 ve üzeri için demiş sonra aynı hesapla ben ios7 kullanıyorum indirdim yani indirmiş gibi gözükmesi için indirdim sonra arkadaş tekrar denedi sonra sormuş sürümünüze uygun en son sürümü indirilsin mi diye o inen facebook sürümü de ios 7 tasarımına geçen 6.5 sürümü yani yine yavaş ve çok geç açılıyor denedim bi farkı yok yani. facebook un ios6 tasarımlı app sürümü en yüksek 6.4 olanı. önceden bu ve bundan öncesi yedek almış biri bu ipayı ve id-password paylaşırsa ancak kurabilirz diye düşünüyorum.
  • 5.1.1'de Facebook'u silip tekrar yükleyebiliyorum. Sanırım daha önce bu versiyonda indirdiğim için. Ama aynı cihaza yeni ID ile indirmek istediğimde dediğiniz gibi IOS6 yüklemelisiniz diyor. <: (
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    ama ben ios7 de yeni hesapla giriş yapıp indirdiğim zaman bu hesabı siz ios5.1.1 de denerseniz o zaman soruyor sürümünüze uygun en son sürüm insin mi diye ve o inen de facebook 6.5.1 oldu denedik ios7 tasarımlı yavaş ve geç açılan. bana daha eskisi lazım facebook 6.4 ten öncesi ne kadar önce olursa o kadar iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.