Şimdi Ara

Facebook Hesabım Kapatıldı Maillerime Geri Dönen Yok Başka Ne Yolla Ulaşabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2ayı geçik süredir face hesabım kapatıldı nedeni bir başka pcde açık unutmam hesabımı (üzerimden hakaret içerikli paylaşım yapıldı) bu süreçte

disabled@facebook.com a mail attım fakat bu eskiden kullanılan bir mail adresi oldugundan bize desteklemediğimiz bir kanal üzerinden mail attınız cevabı geliyor

bende bu nedenle Facebook.com/help üzerinden gerek kimlik fotografım gerek diğer bilgilerimi vererek defalarca mail attım bu arkadaşlara sadece ilk mailime cevap geldi oda oto mail oldugundan talebiniz işleme alındı en kısa sürede size cevap vereceğiz oldu bunun haricinde 2 ayı geçmesine ragmen 1 geri dönüş bile yapılmadı

şimdi kafam karışmış durumda bu yöneticilere başka ne yoldan ulaşabilirim onu düşünüyorum başına gelen varmı buradanda ?

• Herhangibir fikri olupta yarfim etmek isteyen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google amca sana yardım eder. Gir Google'ya yaz ''Facebook hesabım kapatıldı nasıl açabilirim' onlarca şey çıkıyor . Onlara tıkla birisinden bulursun çözümü
  • Oradan geliyorum :) soruma cevabi olan varsa memnun olurum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.