Şimdi Ara

FACEBOOK DUVAR YAZISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben facebook da bir sayfanın duvarına yazı yazıyorum fakat o yazıyı benden başka kimse göremiyor.bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

• mouse ni paylaşımının üstüne getirdiginde sağ üstte bir kilit logosu belirir onun üstüne gelip seçeneklerden ayarlayabilirsin.
  • bende de aynı sorun oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat*

mouse ni paylaşımının üstüne getirdiginde sağ üstte bir kilit logosu belirir onun üstüne gelip seçeneklerden ayarlayabilirsin.

kilit logosu gelmiyor x işareti geliyor oda gönderiyi sil işareti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

mouse ni paylaşımının üstüne getirdiginde sağ üstte bir kilit logosu belirir onun üstüne gelip seçeneklerden ayarlayabilirsin.

ana sayfanın yanındaki imlece tıkla gizlilik ayarları/Nasıl Bağlantı Kurarsın/Ayarları Düzenle/en alttaki seçenegi istedigine göre ayarlamayı dene birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat* -- 31 Ocak 2012; 16:02:50 >
  • quote:

quote:

quote:

ana sayfanın yanındaki imlece tıkla gizlilik ayarları/Nasıl Bağlantı Kurarsın/Ayarları Düzenle/en alttaki seçenegi istedigine göre ayarlamayı dene birde.

yine işe yaramadı

• quote:

arkadaşlar ben facebook da bir sayfanın duvarına yazı yazıyorum fakat o yazıyı benden başka kimse göremiyor.bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

eğer sayfa sana ait değilse sayfanın yönetici duvara üyelerin yazmasını engellemiştir ;)

benimde sayfam var bende öyle bi ayar çektim spamlardan dolayı.. kimsenin görmemisini sağlayan biz yani adminleriz , tek tıkla yapıyoruz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook’ta Soyisim Kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Facebook notlar kısmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

quote:

arkadaşlar ben facebook da bir sayfanın duvarına yazı yazıyorum fakat o yazıyı benden başka kimse göremiyor.bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

eğer sayfa sana ait değilse sayfanın yönetici duvara üyelerin yazmasını engellemiştir ;)

benimde sayfam var bende öyle bi ayar çektim spamlardan dolayı.. kimsenin görmemisini sağlayan biz yani adminleriz , tek tıkla yapıyoruz..

niye engellesin ki kötü söz filan söylemedim hem ilk defa bişi yazdım o sayfada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

quote:

niye engellesin ki kötü söz filan söylemedim hem ilk defa bişi yazdım o sayfada

sadece sen değil yani bi ayar var onu yapınca üyelerin yazmasına izin verilmiyo . eğer izin verseydil 10.000.000 sayfalarda reklam yapılıp hayran sayfaları büyürdü ve karışıklık ortaya çıkardı . herşey sandığın gibi değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.