Şimdi Ara

..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 18 Şubat 2023; 16:31:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Kardeşim bi bak hele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaaaa
  • Birakin la makarayi, durum ciddi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece mesaj atılabılen biri varmıs onun resmi falan beğenenler den birini ekle muhtemelen ortak arkadas olmayan biri ekleyebilir onu resmini begenenlerden bi kaç kişi ekle kabul edince onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

Sadece mesaj atılabılen biri varmıs onun resmi falan beğenenler den birini ekle muhtemelen ortak arkadas olmayan biri ekleyebilir onu resmini begenenlerden bi kaç kişi ekle kabul edince onu

Denedim onu ama kabul etmiyorlar. Sistem uyarı verince fazla zorlamadım.

• hocam diğer kutusu nedir. arkadaşm olmayan birisi bana mesaj attımı direk geliyor ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarissManc0

hocam diğer kutusu nedir. arkadaşm olmayan birisi bana mesaj attımı direk geliyor ? :D

Mesaj simgesine basınca gelen kutusu açılıyor ya gelen kutusu yazısının yanında "diğer" yazıyor. Spam mantığı yani. Sana direkt gelmesi ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

hocam diğer kutusu nedir. arkadaşm olmayan birisi bana mesaj attımı direk geliyor ? :D

Mesaj simgesine basınca gelen kutusu açılıyor ya gelen kutusu yazısının yanında "diğer" yazıyor. Spam mantığı yani. Sana direkt gelmesi ilginç.

valla bilmiyorum :) . Bu facebook çok yenilik yaptı benim hesabım bayağı eski. Zaman tüneline geçerken de onay istiyordu onuda onaylamadım kendi kendine geçti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

valla bilmiyorum :) . Bu facebook çok yenilik yaptı benim hesabım bayağı eski. Zaman tüneline geçerken de onay istiyordu onuda onaylamadım kendi kendine geçti

Aynen ya zaten kullanmıyorum acayip bi platform.

Neyse şans eseri mesaj attıgım biri mesajı gördü. Haber ver dedim verdim dedi bakalım olcakmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.