Yani diyorsun eğer yerel ağ ayarını 192.168.0.1 değilde, 192.168.1.1 olarak ayarlasa idi bunlar olmayacaktı. |
Facebook çöküşünün suçlusu belli oldu: Yanlış ağ ayarı (3. sayfa)

-
-
DDos ile çökertip veri çalmaları biraz zor. Çökmüştür çünki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşünün şimdi tüm dünyayı bir adam nasıl kontrol ediyor.Yakında siyasi bir atılım yapar bu eleman.
-
ddos ile sadece güvenlik duvarını çökertmen lazım bu zamanda sunucuyu değil.
-
çöktüğünü bile buradan öğrendim xd sosyal medya kullanmamanın yararları lul
-
Yapar da bunlar yalan haber alakası yok :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sms attım gerektiği yerde valla umrum dışı. Şu instagram popülerliğini kaybetse de silinip gitse keşke.
Çok komik bir gerekçe buna çocuklar inanmaz.
-
istediğine inan sistemlerini kendileri göçerttiler... çok fazla iş yükü olunca...
-
Neyi yemediniz hocam? Gerçekten bilgisayar mühendisi olsanız, böyle yorum yapmazdınız. Büyük ihtimalle yalan söylüyorsunuz. Eger söylemiyorsanız daha da vahim.
Büyük şirketlerin çoğu, bgp yüzünden böyle sorunlar yaşadı. 3-5 sene önce koskoca Japonya’nın internetini kesti Google in yanlış bir bgp konfigürasyonu.(https://www.wired.com/story/bgp-route-leak-internet-outage/)
Aynen ama sen telefon bağımlısısın belli ki, hemen sms atarak devam etmişsin. Ben fularımı takıp, kahve ve kitap alıp okudum. O yüzden hiç etkilenmedim. Ne gerek var whatsapp, sms vs. keşke güvercinle haberleşsek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 8 Ekim 2021; 8:5:8 >
Ne hikmetse ağ ayarları, pandora belgeleri yayınlandıktan sonra bir anda yanlış giriliverdi
-
Sistemi gözümün önünde canlandırıyorum lakin yine zor geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X