Şimdi Ara

Facebook Çevrimdışı Görünme Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şöyle bir sorunum var, telde facebook lite kullanıyorum. hem orada hem pc de normal tarayıcıda çevrimdışı ayarladım ama çevrimdışıyken face e girdiğimde ibaşka pc den baktım 1dk ibaresi var ve yanında tel resmi.

Yani ben aslında çevrimdışı takılırken hep 1dk ibaresi gözüküyor ne zaman ki face i kapatsam ondan sonra saymaya başlıyor. 10dk 20dk önce buradaydı vs.
    Bu 1dk olayını çözebilecek kimse var mı? Niye öyle gösteriyor acaba?

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

telde bildiğim kadarıyla özellikle litede çevrim dışı yapsan bile olamıyosun

teşekkürler cevap için. çok saçma değil mi ama çevrimdışı özellik koyuyorsun çevrimdışı görünemiyorsun. sadece lite için de değil pc den girsen de aynı ibare var o can sıkıcı.

Orijinalden alıntı: smartlavyer

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

telde bildiğim kadarıyla özellikle litede çevrim dışı yapsan bile olamıyosun

teşekkürler cevap için. çok saçma değil mi ama çevrimdışı özellik koyuyorsun çevrimdışı görünemiyorsun. sadece lite için de değil pc den girsen de aynı ibare var o can sıkıcı.

rica ederim yardımcı olamadım ama baya saçma yani güya çevrim dışıyız ama herkez görüyo

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.