Şimdi Ara

Facebook Büyük Sıkıntım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Facebook'ta arkadaslarimin beğendiği sayfalar ve arkadaslarimin kendi arkadaşlarına ait beğendikleri gönderileri haber kaynağımda görmekten bıktım!

Hiç bilmediğim, alakam olmayan, tanımadığım şeylerle karşılaşıp duruyorum! Bunların haber kaynagimda gozukmesine nasil bir son verebilirim?

Bir de baskalarinin, baskalarinin fotograflarinda etiketlenmesinin haberi de geliyor.

Tüm bunları görmek istemiyorum! Bundan çok rahatsızım!!!!!

Çözüm nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabia007 -- 27 Temmuz 2015; 20:34:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber kaynağı sorununa şurdan bakabilirsin.

Diğer sorunda arkadaşlarının profiline gelip yakın arkadaş tikini kaldırman gerekiyo kapak fotosunun üstünde arkadaşsınız gibi bişey yazıyor ona tıkla görürsün.
  • çözümü yok diye biliyorum
  • Takipleri bırakınca görmek istemediğim haberler gelmiyor artık. Fakat bu sefer de arkadaşlarıma dair hiçbir haber yok :D Yani, mesela ben ahmet ile arkadaşım. Ahmet'in kendi arkadaşlarıyla ilgili beğendiği şeylerle ilgilenmiyorum ama Ahmet 'in kendi aktiviteleriyle ilgileniyorum. Takibi kaldırınca her ikisi de kapanmış oldu. :D Neyse :D Sağolun yinede hayırlı günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook'da ilişki durumu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.