Şimdi Ara

Facebook Arama Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum şu. Benim bir facebook sayfam var. Linki şuyduhttps://www.facebook.com/SiradisiAcayip.Gercekler sonra internet adresini değiştiriphttps://www.facebook.com/SiradisiBilgilerMekani yaptım ama arama yerine sayfamın adını yazıp tıkladığımda eski internet adresine yönlendiriyor o yüzden kimse sayfama ulaşamıyor. Bunu nasıl çözerim facebook mu çözer bekleyince düzelir mi?

• Cevap yok mu? Up up up
  • Hadi ama cevap yok mu çok acil
  • Lütfen cevap yok mu hala sorun çözülmedi lütfen yardım up up up
  • Sorun hala çözülemedi up up up
  • Facebookun kendini güncellemesi gerekiyor . Kullanıcı adı değişikliklerinde bazen uzun süre algılayamıyor aramaları. Kaç gün geçti kullanıcı ismini değiştirdiğin günden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertsozuer

Facebookun kendini güncellemesi gerekiyor . Kullanıcı adı değişikliklerinde bazen uzun süre algılayamıyor aramaları. Kaç gün geçti kullanıcı ismini değiştirdiğin günden?

3,4 gün oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMajestic

quote:

Facebookun kendini güncellemesi gerekiyor . Kullanıcı adı değişikliklerinde bazen uzun süre algılayamıyor aramaları. Kaç gün geçti kullanıcı ismini değiştirdiğin günden?

3,4 gün oldu.

hesabı aktif kullan, 1 hafta daha bekle olmazsa facebooka mail at hallolur ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xMajestic

quote:

3,4 gün oldu.

hesabı aktif kullan, 1 hafta daha bekle olmazsa facebooka mail at hallolur ;)

Cevabın için teşekkürler inşallah hallolur artık.
  • Arkadaşlar sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.