Arkadaşlar Kendi Üniversite Ağıma Katılamadım Sorunu Anlamak İçin Başka Bir Üniversite Ağını Denedim =) Ona Girdi Ama Bu Sefer Onlardan Ayrılamıyorum Beni Arayanlar Anca Bu Üniversitelerden Bulabiliyor :S Ayrılmak İstiyorum Böyle Bir Yetkiniz Yok diyor 3 Defa Yardım Merkezine Msj Attım ama 1 ay oldu Bir Cvp Gelmedi Eğer Bileniniz Varsa Bana Yardımcı Olursa Çok Sevinirim.. Resimkdei Gibi..
Bilen Biri Yokmu Arkadaşlar :S ?
dur faceye bir reset atim bekle
Gerçekden Yardım Lazım :D Artık Sıkıldım Sen YTÜ'demi Okuyosun Sorusundan =)
Hala Bilen Birisi Beklenmekde...
quote:
Orijinalden alıntı: zulh92
Arkadaşlar Kendi Üniversite Ağıma Katılamadım Sorunu Anlamak İçin Başka Bir Üniversite Ağını Denedim =) Ona Girdi Ama Bu Sefer Onlardan Ayrılamıyorum Beni Arayanlar Anca Bu Üniversitelerden Bulabiliyor :S Ayrılmak İstiyorum Böyle Bir Yetkiniz Yok diyor 3 Defa Yardım Merkezine Msj Attım ama 1 ay oldu Bir Cvp Gelmedi Eğer Bileniniz Varsa Bana Yardımcı Olursa Çok Sevinirim.. Resimkdei Gibi..
Dostum benim başıma gelmedi ama görüntüden bir şeyi denemeni rica edeceğim. Yıldız Teknik Üniversitesi networkunde "Birincil Yap" butonu var önce ona bas daha sonra diğer networkden ayrılmayı dene.
Anladığım kadarı ile üstteki network senin "ana" networkun olarak gözükmekte.
@H1N1 Denedim Malesef Onlara Tıklayıncada Aynı Hatayı Veriyor :( Bilen Birisi Yokmu ?
arkadaşlar aynı sorun 2-3 aydır bende de var artık çıldırmak üzereyim, ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü ayrılamadım bu ağlardan.. ben aslında ege üniversitesinde okuyorum ve bizim üniversite ağına girebilmek için okulun verdiği e-postanın olması gerekiyordu ama daha aktif edilemediği için kullanamıyorduk. bende denemek amacıyla başka ünilerin ağlarını bi deneyeyim aynımı dedim ama lanet olsun ya nerden bulaştıysam... arkadaşlar lütfen hadi ya bu soruna bi çözümü olan hemen paylaşsın burda kaç kişi çaresiz lütfen bi el atalım donanımhaberci kardeşlerim...
Yardımm :D up..
abi yokmu daha bi bilen bi el atan yaa...
Yardımm :D
Up..
Up..
Bak sana bir tavsiye "hesabi sil" kurtul Facebook absürdizminden!
Bir Up Daha Yapıp Konuyu Kapıcam... Kimse Cvp Vermemiş :) Bir Arkadaş Sil Hesabını Demiş Teşekkürler Cvp İçin :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme