Şimdi Ara

FaceApp uygulamasında kritik açık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

Bugun rahatlık ile indireildim yasak felanda değil?
    Şimdi baktım evet aktif olmuş truecaller kullanılabiliyor

• Şaşırdık mı hayır...

• Uygulamayı yapan rus muş, hep ameriga mı toplayacak, biraz da biz veri toplayalım demiş, aynalı sazanlardan.

• remeber R kullanıcısına yanıt
  • Sadece bu uygulama için konuşursak saçma olur. Şahsen ben hiçbir sosyal medya uygulamasına güvenmiyorum.

Bir gün gelecek hepsi patlayacak. Bilgileri sızdırıldı vs. haberleri yapılacak.
  • Çoğu uygulama zaten fotoğrafları alıyor. Kötü niyeti olan instagram dan da alır fotoğraflarını istediğini yapar zaten.

Ayrıca uygulamaları geçtim google her dakika konuşmalarımızı dinliyor bundan acaba kaç kişinin ve basının haberi var. Defalarca basıma gelen bir şey bu dinlenme vakası. Telefonunuz cebinizde ve ekranı kapalı haldeyken daha önce hiç bakmadığınız bir ürün hakkında konuştunuz da google bunu kayıt altına alıyor ve daha sonra telefondan herhangi bir sosyal ağ uygulamasına girdiğiniz de karşınıza bir şekilde o ürünün reklamı çıkıyor. Hele ürünün satıldığı bir siteden söz edilmiş ise o siteye ait hesabın sayfasından o ürünün reklamı çıkıyor.

Son 1 senedir sık sık başıma geliyor. Hatta telefondan değil pc den girsen pc den karşına çıkıyor o reklam.
  • Telefonu yüz kilidi ile açarken yüz verilerinizi verdiniz zaten...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama bir lira bile ödemeden dünyada kendi domino taşı etkisiyle "doğal" reklamını yaptı. En iyi reklam türüdür, önerilen, görülen, feyz aldırılan reklam ve en zorudur.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: termomuk

sen verme... FBI CIA peşine düşebilir.
    Hocam, kapının önüne çıksan iyi olur CIA senin kapıyı kuşatmış.
  • BlokShot kullanıcısına yanıt
    Açık Android'de değil Apple'da yazıyor yanlış şey ile dalga geçiyorsun hüü... Haberi dikkatli okuyun.

• burakdc B kullanıcısına yanıt
    Türkçe karakter uyumsuz yazıyorsun dikkat et cümlen çok müstehcen oldu!!

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Uyarin icin cok tesekkur ederim arkadasim telefondan hizli yazinca boyle oluyor ama haklisin bazi kelimleri yazarken dikkat etmek lazim

• Uygulama tutunca güvenlik açığı var deyip yıpratıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.