Şimdi Ara

face begeni hilesi ile ilgili bi sorum var lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bi arkim var 120 küsür beğeni gelmiş ama beğenenlere bakıyorum beğenenlerin yüzde 90 nı ile ortak arkim yok beğendikleri çocukla bile ortak değil yani var mı böyle bi durum

• RealPlayer09 kullanıcısına yanıt
    tama arki değil sevdiğim kız kızla ilgili bilgi edinmeye çalışoyom valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Beğeni hilesinden mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ortada bir havuz var herkes birbirinin durumunu beğeniyor karşılıklı.Tanımadığı olmayan kişilerin olması normal .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    kız bi garip tuhaf şeyer dönüyo neti çok yoğun kullanan biri iştke biloysanız söyleyin vallahi lazım
  • Şimdi şöyle, çoğu sosyal platformda tag denilen olay var. Özellikle Instagramda çok takipçin varsa kullandığın tag ile dashboardda üstelere çıkarsın, tüm dünya paylaşımını görür ve elalem layklar. Facebookta bunun daha küçük çaplı olduğunu düşünüyorum ama yine de kullandığı etiketler ve arkadaş olduğu kişilerin ülkelerine göre bu beğenmeler dallanıyor. Yani sosyal medya acayip bir çöplük olmaya başladı, beğeniler bile karşılıklı ya da menfaat amaçlı yapılıyor, ha böylece çok daha fazla geri bildirim alıyoruz ama tanımadığımız çok fazla insan da bizi dikizliyor, bu bir gerçek.

Yuh lan niye bu kadar yazdıysam.
  • RealPlayer09 kullanıcısına yanıt
    nasıl yani tam olarak anlıyamadım hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    10 yıl önce açıldı
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oziko kullanıcısına yanıt
    instagramdaki olayı biliyorum ama arkadaş listeside kapalı bence çok arkisi yok facede ama haklısın senin fotonu beğenmeyeni seninde beğenesin gelmiyo
  • quote:

instagramdaki olayı biliyorum ama arkadaş listeside kapalı bence çok arkisi yok facede ama haklısın senin fotonu beğenmeyeni seninde beğenesin gelmiyo

Hacı bence o kız başkasına yazıo boşver
  • Anlamayacak ne var kardeşim 2 olasılık var. Birincisi; Çok arkadaşı vardır (Varsayımlarını unut. Görmediysen arkadaş listesini bilemezsin kaç arkadaşı olduğunu) +2000 gibi. Küfür dahi etse +50 beğeni zaten gelir. İkincisi; Sadece türk üyelerin beğeni yaptığı bi hile var ismini şuan hatırlayamıyorum. 2 dakika içinde +70 beğeni kasabiliyorsun. ++ Başka bir hile daha var ve onunla da 1 satte +150 beğeni kasabiliyorsun. Beğenenler türk olduğundan fake mi değil mi anlayamazsın zaten. Hepsi aktif olarak facebook kullanan ama onlar da hile kullandığı için tam olarak fake değiller. Olay bundan ibaret BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedGenel

Anlamayacak ne var kardeşim 2 olasılık var. Birincisi; Çok arkadaşı vardır (Varsayımlarını unut. Görmediysen arkadaş listesini bilemezsin kaç arkadaşı olduğunu) +2000 gibi. Küfür dahi etse +50 beğeni zaten gelir. İkincisi; Sadece türk üyelerin beğeni yaptığı bi hile var ismini şuan hatırlayamıyorum. 2 dakika içinde +70 beğeni kasabiliyorsun. ++ Başka bir hile daha var ve onunla da 1 satte +150 beğeni kasabiliyorsun. Beğenenler türk olduğundan fake mi değil mi anlayamazsın zaten. Hepsi aktif olarak facebook kullanan ama onlar da hile kullandığı için tam olarak fake değiller. Olay bundan ibaret BENCE

hocam işmid çok arakdaşı olması muhtemelen ama o kişilerle arkadaş değil insan kendisinde ekli olmayan kişiyi beğenir mi kendisi ile arkadaş olup fotosunu beğenen n fazla 30 hocam beğeni hilesi herhalde çünkü öyle çotda pqopi bi insan değil kendileri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedGenel

Anlamayacak ne var kardeşim 2 olasılık var. Birincisi; Çok arkadaşı vardır (Varsayımlarını unut. Görmediysen arkadaş listesini bilemezsin kaç arkadaşı olduğunu) +2000 gibi. Küfür dahi etse +50 beğeni zaten gelir. İkincisi; Sadece türk üyelerin beğeni yaptığı bi hile var ismini şuan hatırlayamıyorum. 2 dakika içinde +70 beğeni kasabiliyorsun. ++ Başka bir hile daha var ve onunla da 1 satte +150 beğeni kasabiliyorsun. Beğenenler türk olduğundan fake mi değil mi anlayamazsın zaten. Hepsi aktif olarak facebook kullanan ama onlar da hile kullandığı için tam olarak fake değiller. Olay bundan ibaret BENCE

hocam işmid çok arakdaşı olması muhtemelen ama o kişilerle arkadaş değil insan kendisinde ekli olmayan kişiyi beğenir mi kendisi ile arkadaş olup fotosunu beğenen n fazla 30 hocam beğeni hilesi herhalde çünkü öyle çotda pqopi bi insan değil kendileri

Ee yani. Hile kullanıyo diye durumlarını yabancı insanlar (türk olmayan) beğencek diye bişey yok. Gayette %100 türk üyeleri olan beğeni hileleri mevcut :D

• MuhammedGenel kullanıcısına yanıt
    anladım sağolun hocam ggarip kız ya anlamıyorum ne yaptığını of
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.