Şimdi Ara

Fabia 1.2 için ufak değişiklikler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bunun tavanı kaplatsam apaçi işi mi olur sizce? kararsızım.

aracımın rengi şeker beyazı.

kaplama olarak 3m karbon düşünüyorum ayrıca aynalara ve iç mekanın bazı kısımlarına da düşünüyorum...

egzos ucu kötü mü durur sizce?

şöyle birşey yapsam,

ama kafama yatan ufak değişiklikler;

-gösterge rengi değişimi

-cruise control

-mercekli xenon (karartma?)

jant olayına girmeyeceğim hem fazla açıldım hem de yepyeni lastiklerim var ve iyiler de (bridgestone turanza er300)

ne yapayım bir yol gösterin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 12 Haziran 2010; 22:05:05 >

• Ben bu apaçi olayına iyice uyuz olmaya başladım.. Arabayı yürüyen pavyona çevirmediğin sürece keyfin nasıl istiyorsa öyle yap. Ayrıca tavan kaplama da çok güzel durmakta, fiyat alırsanız bizimle de paylaşın lütfen.
    Egzoz ucu için şöyle diyelim, egzozunuz dışarıya bakıyor sanırım. Bunu taktığınızda büyük ihtimalle tampona yapışık duracak. Egzoz gazını da tampona doğru üfleyecek, tamponda kararma görebilirsiniz.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Tavanı elleme bence. Ayna kapaklarını piano black boyat, ön ızgaraya piano black kaplama uygulat ama amblemi elleme, iç mekanda da çok çizilmeyen parçalara kaplama yaptır diğer yerler çok çabuk deforme oluyor tavsiyem yine piano black olur, egzoz ucunu abartısız ve şık bir model olarak belirle sanayide ucuz yollu taktır, ucuza kaliteli bir filmci bulup en açığından cam filmi yaptır polis sorun çıkartsa bile tamam söküyorum der cart diye çizer atarsın, çift mühürlü kenarları siyah app plaka da takılabilir.

Çok fazla kurcalama bence aracını, bu dediklerimi bile yap demiyorum ama illa ki yapacağım dersen fikir olsun diye yazdım. Hafif ve kaliteli bir jant ile alçaltma uygulaması da şık gösterir aracını.
  • jant olmadan tavan kaplama ıddalı olur komık olur gerek yok aynalarada gerk yok bu nedenle anladıgım kadarıyla kıbar olsun ıstıosun ozaman sunlara yone arabanı alcalt 3 yada 5 cm yay ıle amerıkan sınyal yap acık hava fıltresı yok hem yakıt tuketımınde duser bu sekılde basla baska hıcbısey koyma daha sonra jant rs ı cıkarsa rs body kıt ı falan koyarsın egzosuda komple yaparsın ama ılk olarak dedıgım gıbı yaparsan farklı bır arac oldugu bellı olur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.