Şimdi Ara

F3Jc lcdsi güm.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arakdaslar busabah saat 10 itibariyle notebooku nova bilgisayara teslim ettim...nova bilgisayarın sahibi sezgin beyde hızlı sistemden temin etmis benim makinayı hızlı sıstemle gorusmus ve notebookun hızlı sıstem tarafından gorulmesı gerekıyormus kullanıcı hatası var mı dıye...
    bakalım artık ne olacak sonuc...
  • bende zonguldaktayim.nova dan internetten mi aldiniz_? bende notebook almayi dusunuyorumda.
  • ben aldıgımda erzurumdaydım.ablam ankarada idi.ablama bir miktar ytl bir miktarda doalr yolladım.ama yıne de eksıgım vardı geriye az bir miktar kalıyordu onu da mail orderla gonderdım...
  • yalnız arkadasım dun bana ellerinde f3jc olmadıgı soylemisti nova bilgisayar...
  • yarım saat once nova bılgısayarla konustum hızlı sıstem bilgisayarı degistirecekmis
    yalnız suan ellerınde yokmus gelice gonderecekler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeScOnT

yarım saat once nova bılgısayarla konustum hızlı sıstem bilgisayarı degistirecekmis

NORMALDE DEĞİŞİM YAPMAZLARDI AMA HADİ İYİSİN Kİ TEKNOSA VS. GİBİ YERLERDEN ALMAMIŞSIN.
  • hayırlı olsun
    geçmiş olsun.
  • takma kafanı, 1 hafta sonra kavuşursun yenisine. Ben almayı düşünüyorum novadan asus f3jc veya mavi bilgisayardan msi m675 ancak alırken baştan diycem herhangi bir sorunda birebir değiştirme garantisi veya para iadesi olayını konuşacam. Gerçi satana kadar iyiler sonra dönüp bakmıyorlar ama kanun var, bir sorun oldu mu yapmak zorundalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

quote:

yarım saat once nova bılgısayarla konustum hızlı sıstem bilgisayarı degistirecekmis

NORMALDE DEĞİŞİM YAPMAZLARDI AMA HADİ İYİSİN Kİ TEKNOSA VS. GİBİ YERLERDEN ALMAMIŞSIN.

ya zaten ekran bozulmalarında genellıkle makınayı degıstırıyorlarmıs...sevise gitseydi bile degişirdi diye dusunuyorum cunku yeni cıkmıs bir urunun parcasının yurt dısından gelmesı 4 ile 6 hafta yani yasal olarak da 4 haftayı gecerse yenisi verilecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeScOnT -- 4 Aralık 2006; 17:17:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tsunami2

takma kafanı, 1 hafta sonra kavuşursun yenisine. Ben almayı düşünüyorum novadan asus f3jc veya mavi bilgisayardan msi m675 ancak alırken baştan diycem herhangi bir sorunda birebir değiştirme garantisi veya para iadesi olayını konuşacam. Gerçi satana kadar iyiler sonra dönüp bakmıyorlar ama kanun var, bir sorun oldu mu yapmak zorundalar.

novayı tavsiye ederim...
    ben bundan sonra nova'nın müdaimi olacagım
  • makinam degisti yenisini verdiler...
    umarım artık ben ve hickimse herhangibir sorun yasamaz...
  • quote:

makinam degisti yenisini verdiler...
    umarım artık ben ve hickimse herhangibir sorun yasamaz...

Hadi gozun aydin arkadasim..Kavustun yeni laptobuna..Gule gule kullanirsin insAllah
  • tum arkadaslara cok cok tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeScOnT -- 13 Aralık 2006; 11:30:20 >
  • geçmiş olsun..
    Yalnız bu kaçıncı F3JC ekranı giden ? Bende alacaktım ama bu sorundan dolayı vazgeçip S430 aldım.İlginç gerçekten, neyse derdi cihazın
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

geçmiş olsun..
    Yalnız bu kaçıncı F3JC ekranı giden ? Bende alacaktım ama bu sorundan dolayı vazgeçip S430 aldım.İlginç gerçekten, neyse derdi cihazın

tesekkurler ama bu forumda sanıyorum benden baska lcd sorunu yasayan olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeScOnT -- 13 Aralık 2006; 19:20:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.