Bildirim
F2P MMORPG OYUN ÖNERİSİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gren Gablin
güzel grafikli,p2w olmayan
tera? -
quote:
Orijinalden alıntı: Voidian
quote:
güzel grafikli,p2w olmayan
tera?
peki avrupa mı abd serverı mı? -
düşük pingsiz siz yapamam dersen (60-80 ms) eu 160 a katlanırım dersen us -
Tüm F2P oyunlar P2W'dir. İlerde olmana yarayacak item satmasalar bile kozmetik ürünlerini bir şekilde alırsınız. Oynayacaksan Guild Wars 2 oyna, beleşe konarım diyorsan parayı verenin ortalığı dağıttığı bir oyunda sürünürsün. -
quote:
Orijinalden alıntı: Voidian
düşük pingsiz siz yapamam dersen (60-80 ms) eu 160 a katlanırım dersen us
peki çok teşekkür ederim bakacağım.başka önerileri olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim -
Bedava arıyorsan 4Story dene.
Yöneticiler 100 liraya +26 setler satıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Raides
Tüm F2P oyunlar P2W'dir. İlerde olmana yarayacak item satmasalar bile kozmetik ürünlerini bir şekilde alırsınız. Oynayacaksan Guild Wars 2 oyna, beleşe konarım diyorsan parayı verenin ortalığı dağıttığı bir oyunda sürünürsün.
peki o zaman en az p2w hangisi diyelim? -
quote:
quote:
Tüm F2P oyunlar P2W'dir. İlerde olmana yarayacak item satmasalar bile kozmetik ürünlerini bir şekilde alırsınız. Oynayacaksan Guild Wars 2 oyna, beleşe konarım diyorsan parayı verenin ortalığı dağıttığı bir oyunda sürünürsün.
peki o zaman en az p2w hangisi diyelim?
Paşa F2P MMORPG oyunlarında en az P2W olanı bulamızsın, F2P MMORPG oyunlarında parayı verince en gerizekalı oyuncunun bile karakteri muhteşem olur. MOBA oynamanı ya da Guild Wars 2 oynamanı öneririm.
-
quote:
quote:
quote:
Paşa F2P MMORPG oyunlarında en az P2W olanı bulamızsın, F2P MMORPG oyunlarında parayı verince en gerizekalı oyuncunun bile karakteri muhteşem olur. MOBA oynamanı ya da Guild Wars 2 oynamanı öneririm.
arkadaş tera yı önermiş.o nasıldır peki?
-
Tera p2w değil kesinlikle. Yani parayı veren tera club diye bir şey alabiliyo fakat çoook avantajı yok. Ayrıca item her şey demek değil oyunda oyunculukta önemli kesinlikle tavsiye ederim pve sinden çok zevk alıyordum ama 12. Sınıf olduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Kozmetik ürün alınca öne mi geçiyorsun? Kozmetik ürün nasıl p2w olabilir? Sanırım gw2 dışında hiç oyun oynamamışsınız, piyasada kaliteli f2p oyunlar da var. Ayrıca sonraki mesajınızda moba önermişsiniz, mobalarda kozmetik ürün yok mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: berke1235
quote:
Kozmetik ürün alınca öne mi geçiyorsun? Kozmetik ürün nasıl p2w olabilir? Sanırım gw2 dışında hiç oyun oynamamışsınız, piyasada kaliteli f2p oyunlar da var. Ayrıca sonraki mesajınızda moba önermişsiniz, mobalarda kozmetik ürün yok mu?
tamam arkadaşım önersene o zaman ben konuyu ne için açtım
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: berke1235
quote:
Kozmetik ürün alınca öne mi geçiyorsun? Kozmetik ürün nasıl p2w olabilir? Sanırım gw2 dışında hiç oyun oynamamışsınız, piyasada kaliteli f2p oyunlar da var. Ayrıca sonraki mesajınızda moba önermişsiniz, mobalarda kozmetik ürün yok mu?
tamam arkadaşım önersene o zaman ben konuyu ne için açtım
Arkadaşlar Tera yazmış zaten, kaliteli oyundur. Dövüş sistemi çok zevkli, gamepad ile rahatlıkla oynanabiliyor, oyuncusu bol, f2p, pvpsi iyi.
-
quote:
quote:
quote:
Gw2de de cash shop var ve kozmetik ürün satılıyor. Ayrıca alınan bazı ürünler oyun parasına da çevrilebiliyor. Senin mantığınla kendi önerdiğin oyun da p2w.
-
Arkadaslari kismen doğru buluyorum ama oyunculuga dayanan oyunlari oynarsan f2p tarz bi oyun bulabilirsin ama eger item olayi kabarik olursa mesela metin2 den ornek veriyim parasi olan kazani ama blade and soul tarzi ucmali kacmali non target oyun lari tercih edersen cok daha iyi olabilir senin icin ama isde tatmin etmiyor p2w haci ne kadar playerliga dayanirsa dayansin hep senden 1 tık onde oluyorlar oyun sektoru inanilmaz karmasik ama adamlarda hakli biyerde eger adam 1 tik onde olmiyicaksa neden alsin firma para kazanmayacaksa neden serverlari acik tutsun gibi basit bisey yaratabiliriz -
bence bedava oyunların arasında en iyi aion ve tera. ikisininde avrupa serveri sıkıntılı. Gameforge elinde. ama pingin iyi ise iki oyununda US kısmı harika. -
F2p oyun p2w değildir ben hiç para harcamadan pekçok f2p oyun oynadım hepsindede pvp lerde gayet iyiydim önemli olan azim ve ayırabileceğin zaman eğer şu ana kadar denemediysen f2p Rf online tavsiye ederim tamamen playerlığa dayalı hatta birde türkçe servera ama oyunda biraz oyuncu sıkıntısı var istersen abd serverında oynaya bilirsin çok zor bir oyundur tamamen playera bağlıbir oyun -
quote:
Orijinalden alıntı: dtsman
F2p oyun p2w değildir ben hiç para harcamadan pekçok f2p oyun oynadım hepsindede pvp lerde gayet iyiydim önemli olan azim ve ayırabileceğin zaman eğer şu ana kadar denemediysen f2p Rf online tavsiye ederim tamamen playerlığa dayalı hatta birde türkçe servera ama oyunda biraz oyuncu sıkıntısı var istersen abd serverında oynaya bilirsin çok zor bir oyundur tamamen playera bağlıbir oyun
baktımda grafikleri baya kötü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X