Şimdi Ara

F/P oranı başarılı bir ev sinema sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR.BEN BİR ADET LCD EKRAN TV ALMAK ÜZEREYİM.SİNEMA SİSTEMİ KURMAK İSTİYORUM.AZ MALİYET İLE YUKSEK GÜÇLÜ SES SİSTEMİ SRIYORUM.TAVSİYE EDECEĞİNİZ NELER VAR ACABA.İSTEDİĞİM ŞEY EVİN SİEME GİBİ OLMASI YADA ONA YAKIN BİR SEY .TEŞEKKÜRLER.

Edit:Her konu açana göre önemlidir.Üst konuda belirtildiği gibi, kurallara uygun başlık açalım.

KillForYou!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahankutlu -- 11 Aralık 2006; 16:33:27 >

• almışken iyisini al... sony al derim
  • Değerli arkadaşım, forum da böyle pek çok konu var, eğer okumadıysan o konulara bir gözatmanı tavsiye ederim.Bu konularda paket sistemlerden , binlerce dolarlık bütçelere kadar pek çok ev sinema sistemi hakkında bilgi ve yorum mevcut..
    Ancak gene de bununla ilgili tatmin edici bir sonuca ulaşamadıysanız, kullanacağınız odanın büyüklüğü , bütçeniz ve kullanım amacınızın ağırlık derecesi (sinema, müzik ve müzik türleri)hakkında bilgi verirseniz , konuya giren arkadaşlar daha kolay fikir verebilirler.
    Bir de şunu belirtmek isterim...bu sadece benim şahsi fikrim ve tecrübemdir ...herkes katılmayabilir buna ama lcd tv nizin ekran ölçüsünü de yazarsanız sevinirim.
    Neden derseniz, seneler evvel 72 ekran bir tv ile ev sinema sistemini oluşturduğumda, ses bana göre görüntünün çok önüne çıktı..bence sinema da ses ne kadar büyükse görüntü de aynı büyüklükte olmalı , ondan geride kalmamalı.Nitekim bir gün işyerinden projeksiyon cihazını alıp evde kurunca ve görüntüyü ekrana verince "tamam olay budur" dedim.Gladiator filmi tüm görsel ve ses ihtişamıyla karşımda duruyordu...dediğim gibi bu benim fikrim, herkes katılmayabilir...saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

almışken iyisini al... sony al derim

Her başlıkta Sony'ci arkadaş burda.
    Sonyden uzak dur derim. 5 para etmez sistemler.
    o Paraların hakkını veremiyor sony.
    çok üst seviye sistemleri iyi ve astronomik rakamlarla satışta.
    DZ serisinden uzak durmanı tavsiye ederim.
    Bunun yerine LG nin sistemlerine bakabilirsin.
  • öncelikle bu iş için ne kadar para ayırdınız bunu öğrenmek istiyorum sizden ...

0-500 ytl arası bir sistem düşünürseniz : PHILIPS HTR-5000
    500-1500 ytl arası bir sistem düşünürseniz : toplama tabir ettiğimiz gayet tatmin edici bir sistem kurabiliriz

ama yok ben daha da yukarı çıkarım derseniz sizin için en iyilerini önerebiliriz ...
  • htr5000 in sesi gayet güzel (müzik te denedim) full ses te en ufak bozulma olmadı(audio cd ile) yanı tavsıye ederım gıt teknosaya dene ve gor ancak unutma kı orda aldıın ses evde alıcaan sesın yarısı cunku alan geniş
  • HTR-5000 serisini evde bizzat kendim kullandığım için biliyorum ama her zaman söylüyorum gürültülü ve kapalı mekanlarda duyduğumuz sesi kesinlikle evde duyamıyoruz ...
    bu yüzden ben genelde dinlemek için mağazaların sinema odalarında ses testimi yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.