Şimdi Ara

F.E.A.R. Kaplama ve Efekt Süreleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F.E.A.R. da ateş ettikten sonra duvarlarda oluşan delikler ve kan lekeleri yaklaşık 30 saniye sonra yok oluyo acaba sadece bendemi böyle yoksa oyunmu böyle? (Tüm ayarlar en üst seviyede)

• şimdi bu neyine yarayacak onu anlamadım, o kan orda ha 30sn durmuş ha 30dk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

şimdi bu neyine yarayacak onu anlamadım, o kan orda ha 30sn durmuş ha 30dk

Öyle diyosunda Gerçekçilik sıfıra iniyo oyunun anlamı kalmıyo o anda oyundan kopuyosun..
  • o zaman doom 3 dede adamları vurunca ordan kayboluyorlar. ama yinede oynaayanı çoktu..
    sen şimdi oyun oynuyosun, güzelim oyunda diken arıyorsun,, dikkat et diken sana batmasın..
  • TAM EMİN DEĞİLİM AMA O SENİN RAMİNLE ALAKALI BİRŞEY BİLDİĞİM KADARIYLA. RAM İN HAFIZANDA OKADAR KALMASI GEREKİYOR O KADAR KALIYOR YAPTIĞIN HER HAREKETİN KAYDEDİLDİĞİNİ DÜŞÜNSENE NE KADAR RAM GİDERDİ ACABA. MESELA PRENS OF PERSİA DA ZAMANI GERİ ALIRKEN YİNE AYNI DURUM SÖZ KONUSUYDU GERİ ALMA İŞİNDE RAMLERİ KULLANITORDU.
  • Onların hepsi uzun süre dursaydı senin sistemin gittikçe çökmeye başlardı... Oldukça kasardı oyun... Sorun senden değil, çoğu oyunda olan bir kısıtlama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

TAM EMİN DEĞİLİM AMA O SENİN RAMİNLE ALAKALI BİRŞEY BİLDİĞİM KADARIYLA. RAM İN HAFIZANDA OKADAR KALMASI GEREKİYOR O KADAR KALIYOR YAPTIĞIN HER HAREKETİN KAYDEDİLDİĞİNİ DÜŞÜNSENE NE KADAR RAM GİDERDİ ACABA. MESELA PRENS OF PERSİA DA ZAMANI GERİ ALIRKEN YİNE AYNI DURUM SÖZ KONUSUYDU GERİ ALMA İŞİNDE RAMLERİ KULLANITORDU.

Bencede sebebi ramler 2 x 1GB ram ve 256 Mb ekran kartı belleği ile (musAKka lafım sana benimle bellek polemiğine girme arkadaşım) o efektler çok daha uzun süre gözükür gibime geliyo..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • World Detail Maximum yap olsun bitsin. Maximumsa 30sn'di tam süresi...
  • farcryda bi ayar vardı cesetlerin falan ortamda ne kadar kalacağını saniye olarak belirliyorduk. çok da güzel oluyordu. bazı karışık koridorlarda adam ölülerinden kurşun deliklerinden yolumuzu daha kolay bulabiliriz herhalde.
    yokmu acaba fearda bunun ayarı?
    bi kurcalayalım bakalım.
  • arkadaşlar ben f.e.a.r oynayıp bitirdim ama bu konuya fazla dikkat etmedim adamlar kayboluyor onu biliyorumama tamam bi yere kadar görsellik iyi ama eğlence herşey
  • quote:

Orjinalden alıntı: free29mist

arkadaşlar ben f.e.a.r oynayıp bitirdim ama bu konuya fazla dikkat etmedim adamlar kayboluyor onu biliyorumama tamam bi yere kadar görsellik iyi ama eğlence herşey

Bende adamlar kaybolmuyo sadece duvardaki delikler ve kan lekeleri kayboluyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

farcryda bi ayar vardı cesetlerin falan ortamda ne kadar kalacağını saniye olarak belirliyorduk. çok da güzel oluyordu. bazı karışık koridorlarda adam ölülerinden kurşun deliklerinden yolumuzu daha kolay bulabiliriz herhalde.
    bi kurcalayalım bakalım.

World Detail var Performance Settings'de. Açıklamasını okursanız fazla kurcalamanıza gerek kalmaz =)
  • Che Guevara

Konu dışı ama bu adamıda hiç sevmem
    Biliyorum oda beni sevmiyor ama

Entel DAntel Elemanların Tişört MaRKASI Che Guevara
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

farcryda bi ayar vardı cesetlerin falan ortamda ne kadar kalacağını saniye olarak belirliyorduk. çok da güzel oluyordu. bazı karışık koridorlarda adam ölülerinden kurşun deliklerinden yolumuzu daha kolay bulabiliriz herhalde.
    bi kurcalayalım bakalım.

corpse detail var maximum yapınca lekeler de kalıcı olabilir..
    mesela call of duty de de corpse detail maximum dan sonra en üst seviye olarak "insane" var yani "çılgın" ve etkisini biliosunuz..10dakka önce öldürdüün adam hala yerde yatıo...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.