Şimdi Ara

F.Bahçe finale kalsın kellemi keserim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'nin Sevilla'yı geçmesi mucizeydi, bundan sonra önüne kim çıkarsa çıksın onu geçmesi de mucize. Şimdi ben diyorum ki Fenerbahçe finale kalsın kellemi keserim... Kellemi...

Devamını okumak isterseniz.

http://www.fotomac.com.tr/yaz1290-50160-105.html

HINCAL ULUÇ (Başka kim olacaktıki zaten. )

Kellemi keserim cümleleri yazıda yok sadece ana sayfaya yazmışlar linke tıklayınca yazının devamı geliyor.( Yazıyı okuyupda böyle bir şey söylememiş diyenler olabilir)

Futbolda her türlü sonuç olabilir. Eğer FB finale çıkarsa acaba ne yapacak Hıncal efendi Kellesini kesecek mi ? Tabiki hayır ? Olağan saçmalarından birisini saçmalamış yine.

FB'nin finale kalmasını elbette isterim. Ama şu herifin rezil olmuş suratını görmek için daha da çok istiyorum artık.

• Saçmalamaya başladılar iyice.Tamamen fenerin başarısını küçümsemek adına yaplan hareketler.Bakalım sonu nereye varacak
  • Yaa zaten ANDERLECT maçından beri bir yerlerini kesip duruyorlar, papağan gibi aynı şeyleri söylüyorlar;

Bakalım şu maçtan sonra FENER i görücez, Çok merak ediyorum, Hadi bakalım Şimdi ne yapacaksınız, Bu sefer görücez, deplasmanda görücez, şimdi görücez vs vs vs, taaa ANDERLECT MAÇIN dan beri görücekler hala göremediler
  • ister fener ister başka takım olsun, başarı kazanınca öven çok oluyor, bunlar da öne çıkıp kendi reklamlarını yapmak için inadına zıt şeyler söylerler..

bak ahmet çakar'a ne güzel gündeme oturdu.. olur da fener finale çıkarsa hıncal bu sefer ağız değiştirip işte bakın nasıl başardılar, şampiyonlar liginde sıfır çektiler yılmadılar nerelere geldiler, stad - para - başkan ne güzel diye başlar..

maksat prim yapmak, bence hakeden spor yazarlarını okuyalım böylelerine de ne övgü ne yergi, yok varsayalım..
  • Zaten sözünü tutacak adam pembe eşarpla milletin önüne çıkmaz
  • Bende normal bir insandan felan bahsediyorsunuz zannetmiştim.
  • Ben cdemir kendi adına konuşuyo sandımda sevinmiştim. Kafanı kesmene gerek yok bana sövüp ceza al dicektim ama hevesim kursağımda kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SATILIK KALEMLERE TAKMAYIN FAZLA.GÜNDEM DEĞİŞTİRMEKLE İŞTİGAL ETMEKTE ONLAR.
  • ya ahmet çakar ın yaptığı pirimi gördü adam.kendisinin de son zamanlarda iyice rating inin düştüğüne hesaba katarsanız normal yaptığı.

daha çıkar bunun gibi fener üzerinden pirim yapmak isteyenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben cdemir kendi adına konuşuyo sandımda sevinmiştim. Kafanı kesmene gerek yok bana sövüp ceza al dicektim ama hevesim kursağımda kaldı

Hocam kuyumu kazmaya çalıştın örnek taraftar olduk. Az daha devam et. Belki sayende mod admin falan olurum.
  • Bunun gibiler takıma gaz veriyor
  • Şu Fenerde Olmasa Bunlar Gündemde Nası kalmayı Başaracaklar merak ediyorum.
  • Cdemir

Akıllı dur. Sen mod olursan ben şort giyerim
  • quote:

Cdemir

Hani örnek taraftar olunca şort giyecektin.
  •  F.Bahçe finale kalsın kellemi keserim

quote:

Ölen PKK'lılar da bizim evladımız değil mi

'Operasyon bir kaç gün daha sürmeliydi' diyenler, verilecek şehitlerin hesabını verecek miydi?
    04 Mart 2008 / 12:54

Hıncal Uluç, kara harekatının bitirilmesindeki zamanlamayı eleştiren Nazlı Ilıcak'a tepki göterdi. 'O bir kaç günde verilebilecek şehitlerin hesabını verebilecek miydiniz? diye soran Uluç, "Öldürülen o 240 kişi de bizim evladımız değil mi?' diye sordu.

Harekatın bitmesine itiraz eden yok da, zamanlamaya itiraz eden çok.. Başta muhalefet.. Ama iktidara yakın kanatta da bir içine sinmeyiş açık. Sevgili Nazlı Hanım hem de iki kez "Tam da Amerikan talepleri üstüne doğru olmadı. Biraz daha sürdürmeliydik" dedi..

Ne pahasına sürdürmeliydik Nazlı Hanım?.. Hiç düşündünüz mü?.
    8 günün bilançosu 24 şehit.. Öbür taraftan 240 ölü..
    Bir gün daha sürse ve bir, tek bir şehit daha verseydik.. Amerika'ya ders vermek, dünyaya hava atmak için bir Türk gencini feda etmek..
    O şehit kendi evladımız olsa mesela?.
    Aslında öbür 240 ne?..

Terörist, merörist.. Onlar da bizim çocuklarımız değil mi?. Şehit ailelerine yanıyoruz.. Peki o 240'ın anası, bu memleketin anası değil mi?. Şehit anaları üzerinden reyting yapanlar, o anaların acısını niye getirmez ekrana?..
    Doğu'da her şey güllük gülistanlık olsa, PKK olur muydu?.. Bu çocuklar böyle kolayca kandırılıp yığınlarla dağa çekilir miydi?.

O zaman iyi, çok iyi düşünün.. "Şehit" diye andığımızla, "Etkisiz hale getirildi" dediğimiz insanlar, çok küçük farklar, şanslarla, tam da karşının üniformasını giymiş olabilirlerdi. Ayni ülkenin, ayni yörenin, hatta ayni ailenin çocukları bunlar..

Bugün 24 değil, 240+24 aile kan ağlıyor ülkemde..
    Bir gün, tek bir gün daha uzatsaydık..
    Değer miydi, Nazlı Hanım?..

Zaten Senin kellenin durması hata

• "'KAFANI KES' DERLER
    Cuma günü kura çekimi var. Schalke'yi isteyenler çoğunlukta. Bundan sonrası için neler söyleyeceksiniz?
    Bence Fenerbahçe'nin bu turda da şansı yoktu, bundan sonra da yok. Ama tekrar söylüyorum; futbolun da güzelliği bu. Şu İngiltere Kupası'nda yarı finale kalan 4 takıma bak: 3 tanesi İkinci Lig'den, birisi de İkinci Lig'e düşme adaylarından... Ligin bütün iyi takımları elendi. Futbolun da güzel yanı bu... 'Futbolun güzelliği bu' diye de insanların düşüncelerini açıkça söylemekten korkmamaları lazım. Ama ne yazık ki Türk medyası böyle bir eveleme, geveleme içinde. 'Bu maçın favorisi şudur' diye cesaret edip söyleyeni de suçluyorlar. Ahmet Çakar'ı suçladıkları gibi. Ahmet Çakar da ricat ediyor ne yazık ki!..
    Bunlar hoş benzetmeler. Şimdi ben diyorum ki Fenerbahçe finale kalsın kellemi keserim. Demek ki bunlar diyecekler ki 'Hadi bakalım Hıncal, kafanı giyotinin altına koy, düğmeye bas.' Bu demek o demek. Türk basınında çıkan yazıları okuduğum zaman kanım donuyor. Bu kadar mı korkak olur insan? Bu kadar mı mizah duygusundan uzak olur? Neler söylediler Ahmet Çakar'a!.. Ülkenin en güvendiğim, en inandığım kalemleri bunlar!.. Kendi yürekleri yetmediği için, Benim favorim şudur, bundan başka bir şey olmaz' diyenleri böyle yerin dibine sokuyorlar. İşte diyorum: "Fenerbahçe'nin Sevilla'yı yenmesi mucizeydi, bundan sonra önüne kim çıkarsa çıksın onu geçmesi de mucize." Fenerbahçe bu turu da geçerse bikini mi giyerim, monokini mi giyerim, yokini mi giyerim, ne giyersem giyerim!.. Ama mucize!.. Bende bunu söyleyecek yürek var. Onlar da neyi söyleyecek yürek var, görmek istiyorum!.. "

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Cdemir

Hani örnek taraftar olunca şort giyecektin.

Giydim zaten. Ben her akşam şort giyerim. O akşam senin için giydim. Şortumu giydim ve bekledim gecenin gelmesini

• quote:

Zaten sözünü tutacak adam pembe eşarpla milletin önüne çıkmaz

Süper!

• serkahan hocam yukarıdakiler Hıncal'ın haklılığını göstermez.

Orda farkedersen yürekten falan bahsetmiş. Yürekli adam söylediği sözün arkasında durur. Yapamayacağı şeyler içinse zaten söz vermez.

Ayrıca adam gibi abartmadan şov yapmadan. FB'nin şansı yok diyene hatta yok denecek kadar az diyene kimse bir şey söylemez.
    Yürekli olmak yerine getiremiyeceğin sözler verip şovmenlik yapmak değildir.

Ama sen kalkıpta kellemi keserim diyerek işin şov yönüne kaçarsan. FB'yi küçültme çabalarına girersen. Zamanı gelince hesap sorana da niye hesap sordun diyemezsin.
  • Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Orjinalden alıntı: cdemir

Giydim zaten. Ben her akşam şort giyerim. O akşam senin için giydim. Şortumu giydim ve bekledim gecenin gelmesini

Zaten yapmakta olduğun bir şeyi iddaya konu ederek idda kanunlarına şartnamelerine aykırı davrandığın için en kısa zamanda en yakın iddaa mahkemesine başvuracağım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.