Şimdi Ara

Ezreal Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda yapmaya kalkınca kötü oluyor . masteries tablosunun falan resmini çekip koymaya üşendiğim için linkini koyayım dedim.
    aslında konuyu açma amacım rehberi göstermekten ziyade buildimin eksiklerini öğrenmek.
    http://www.sobafire.com/#!lol_turkce_build_ezreal-ad-carry-ezreal-715.html

• Bence masteries seçimi 21/9 olmalı
  • Build'de eksik yok işte klasik ADC Ezreal buildi. Ama tavsiyem ilk base'e gidişte 2 dorans alın vampiric scepter yerine.
    Edit: Masteries 21/9/0 olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SideBlast -- 28 Ağustos 2012; 17:18:55 >
  • mavileri 9x flat Mr masteries 9 def ver mana çokta önemli değil sıkıntı çekilmiyo pek
  • Masteries 21/0/9 kullanıyorum ben. Ayrıca Doran stacklemeden böyle Trinity rushlamak pek mantıklı değil çünkü bu kadar feedleneceğini sanmıyorum.
  • 21/0/9 olur ez mastery. Mana,mana reg,recall ve buffa veriyoruz.
    ilk basede 1650 paramız varsa dorans stack yerine bf alıyoruz
    bot cdr olacak,pasifimizde yeterli as var.
    manamune bt tf lw ga ionian son hal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben genelde 21/9/0 mastery oynuyorum spell olarak flash ve heal alıyorum.
    öncelikle farmıma bakarım para biriktikçe 2 dorans blade ardından scepter alırım.
    adam kovalarken kaçamamaları için hemen ardından phage çıkarım.
    daha sonra ie tamamlamaya bakarım. ie den sonra tf yi tamamlarım ardından bt yi bitiririm.
    ardından ga çıkarım, son itemi oyunun gidişine göre alırım. he bot olarak att.speed almam
    yerine tenacity bot veya cdr bot alırım.
  • Yanınızdaki supporta göre item almak en mantıklı şeydir oyunun başında . Mesela yanınızda blitzcrank varsa bot+3 health pot ; ama yanınızda soraka sona gibi health basan supportlar varsa doran's blade gayet iyi bir seçimdir .

Burdan sonrasını okumadım. Aklında olsun, bot 3pot supportun heal veremiyor diye alınmaz. mobility için alınır. Jungler gank'e geldiğinde ya da herhangi bir olumsuz trade'de kaçış mekanizman olsun diye alınır. Sen botsuz başlarsan 300 ms ile, oyun başı 400ms'si olan jungler flash atsan dahi yakalar seni.
  • " batuhanfb1995 yazdı. " bu yazıyı görünce kapattım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.