Şimdi Ara

ezreal orta koridorda saldırı gücü olarak oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, altın ligine yeni çıktım genelde yukarıda veya nişancı oynardım ama artık ortada oynamak istiyorum. çoğu oyuncu gibi zed, katarina, yasuo vs. düşündüm ama çok bayaa geldi. bende değişik birşeyler ararken aklıma ezreal geldi. acaba ortada oynanır mı? (saldırı gücü olarak)

• evet oynanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet orta koridorda oynayanların çoğu adc kasıyor nadir AP kasan var..
  • Evet ama çok kötü be. Karşıda orianna var tüm takıma tek atıyor. Bizim mid adc ez , karşıdaki tanka 10 10 q atıyor.
  • evt
  • blue ez mid
  • çok rahat ezilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Midde her sampiyon oynanir diger gorevler gibi ekstra bir ozellik gerektiren birsey degil.Ne kadar ise yariyor ona bakacaksin ezreal mobildir hoplar ziplar cabuk roam atar karsindakini agir bir sekilde ezebileceksen oynanir ama oyun dengeli giderken sen ad ezrealla 1 adam kesmeye calisirken lb ahri gelip 3 kisiyi supurdukten sonra oynamanin bir anlami yok.

• Neden olmasın önünde minyon dalgası yoksa patlat suratına Q.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanabilir ama ben sevmiyorum.Snowball olmazsa bir esprisi olmuyor, tear ile başlandığı için snowball olmasıda zor. Bir koreli ezreal oyuncusu değilsen amaçsız yani
  • Ap kasarsan 3-4. Skille alabilirsin ultiyi saymıyorum.

• tavsiye etmem. eğer oynickasanda çok çok iyi oynaman lazım
  • çok iyi oynuyorsan harika olur.

ben ezrealin adc halini (hani tri buildi olan klasik adc buildi) sevmiyorum. ne kadar kasılırsa kasılsın ne bileyim hasar belli bi süre sonra yetmiyor. bu yüzden hep blue ez oynamışımdır.

solo yada jungle ap olduğu taktirde ve ezreal ile iyi oynuyorsan kesinlikle blue ez ile midde oynayabilirsin. ligim elmas, takımım ne kadar sövsede bir çok kez oynamışlığım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whituryd -- 5 Mayıs 2015; 3:33:08 >
  • korede 3 ay önce oynandı bitti
  • blue varus oyna şu sıralar daha çok tercih ediliyor
  • Varus,corki Suan daha iyi midde

• Ne midde ADC ezreal mı saçmalama ezreal aşağıda oynanır kural bu midde oynanmaz banlanırsın

• Oynanir

• eğlenmek için oynanır, çok iyi oynamadığın sürece ori,zed kadar iş yapamazsın maalesef.

• hibrit olabilir mi peki? örneğin luden, üçlü kuvvet, sihirdar pabuçları, mahvolmuş, rylai, asırlık vs. vs. (buzdoğan da olabilir asırlık sopa yerine)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.