Şimdi Ara

Ezik ve diğer insanlardan aşağılık olduğumu düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1) Öyle düşünüyorsan düşüncene saygı duyuyorum. Gerçekten öyleyse pek şansım yok o zaman kız konularında. Olmasın da boşver. Bu tipe de şükür. Daha beter olabilirdim. Her şey kız demek değildir. Yalnız kalmak da iyidir kimi zaman. Yaşın daha genç, ben de gencim. İleride up uzun hayat var. Ne olacağı belli olmaz.

2) Yanlış düşünüyorsun. Benim de çok fazla bilgim yok. Otobüs ve akıllı telefonlar (kullanım odaklı) hakkında birçok şey biliyorum. Bir ara (saçma bir örnek olacak ama) bir Facebook grubunda beni moderatör yapmışlardı. Telefon hakkında güzel bilgier veriyorum diye. Ben de mi mal oluyorum acaba? Bu bilgiler birçok insan tarafından hiç önemli değil ama bu işlerle uğraşan insanlarla ister istemez sohbet dönüyor. Sana kalsa ben de mal oluyorum.

3) İlgi alanın da mı yok?

4) İlaç değişimi olacak o zaman çözüm. Her ilaç çözüm üretemiyor. Sulinex kullandım bir süre, sonra daha kötü yaptı beni, kafayı yedim. Citoles kullanmaya başladım, hafif ve faydası olan ilaç.

• Tipi bilmem de, düşüncelerini esprili bir dille yazmışsın, beni güldürdün sagolasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estetik cerrahi artık çok gelişti tipini değiştirebilirsin çirkinlik kader değil. Stres için ilaç kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

1-Tip her şeydir. Kendini kandırıyorsun.Herkes tipe önem veriyor. Tipin iyiyse gerisine bakıyorlar.
    2-malım ben
    3-istediğim bölüm yok. tipsiz ,mal birisi ne okuyabilir?
    4-3 aydır kullanıyorum antidepresanı. dozu arttırmama rağmen daha kötü oldum diyebilirim .
    Ezik ve diğer insanlardan aşağılık olduğumu düşünüyorum

tipsiz biri nasıl felsefe yapabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

tip net en önemli şeylerden biridir

tip kötüyse hayatın boyunca dalga geçilirsin yalnız kalırsın

tip iyiyse oyuncu olmaya kadar gider
    Adam haklı...

Ezik ve diğer insanlardan aşağılık olduğumu düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

tip net en önemli şeylerden biridir

tip kötüyse hayatın boyunca dalga geçilirsin yalnız kalırsın

tip iyiyse oyuncu olmaya kadar gider
    Hayat tecrübelerini sundu. Teşekkürler

• Lan serkan özlemişim seni

• Kendimi gördüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

dinleri yorumlayacak zekaya sahip değilim. bu yüzden benden çok daha zeki olan insanlrın görüşlerini takip ederim.celal şengör benden 200 iq fazla olduğu için onun görüşlerini benimsedim. o yok diyorsa yoktur varsa bile beni ilgilendirmiyor. ben normal insanlar gibi değilim anormalim.
    Allah hiç kimseyi kaldıramayacağı yükle yüklemez. Gerçekten anlamak istesede anlayamayanı sorumlu tutmaz.
  • Hukuk niye okuyon djxhxnshdkdnfnckgzsghsjrkfgijdhsjcncmfkdnd çirkinin adaleti mi olur bütün babyfaceleri hapse tıkacan heralde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de tipsizim. Dışarı çıktığımda bakıyorum güzel kızlar yakısıklı erkeklerle yiyişiyor ve ikisi de mutlu. Sorguluyorum hayatı.. milyon dolarım olsa ne olur ileride.. gencligimde bunları yaşayamadıktan sonra

• Dostum kendine sovmeyi birak artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Rollins

tip önemli bu konuda yapacak bir şey yok malesef. ama bu senin umrunda olmamalı çünkü senin bir hatan yok. o leş gibi suratını insanların gözüne soka soka yaşayacaksın ve bundan en ufak bir utanç duymayacaksın. bu hayata bir kere geliyorsun. o çöp kokulu odanın kıytırık bir köşesinde pısırık pısırık ölüp yok olmayacaksın. herkese patronun kim olduğunu göstereceksin
    ...

(gösteremedi)

• Dünyadaki en önemli şey beyindir.O kafanın içindeki Varya kardeşim evet o işte...

İnsanın amacı hazzı arayıp acıdan kaçmaktır.İnsanı ne mutlu eder ?

Karı-kız ve karı kıza götürecek her yol,kendi potansiyelini açığa çıkarmak,bilge olmak,vicdanlı olmak vs vs peki ya nedir ?

Zeki bir insan gerçek mutluluğa ulaşır peki ya tipi düzgün olan ulaşabilir mi pek ala kesinkes hayır.

Farkındaysan beynine guvenmiyorsun ve asıl ezik olmanın kaynağı bu.Dışarıya bir bak şu sisteme ve bu sistem içerisindekilere.

Sabah kalk 7 de hemen hazırlan hızla işe git eşek gibi çalış akşam eve gel yemek ye biraz sosyal medya veya televizyon uyu...

Kusura bakma da İustianus dönemi kölelerinin hayatı daha güzeldir.

Sana en güzel çözümü Sokrates sunar otur ve düşün geçmişini düşün tecrübelerini,bilgilerini ve seni böyle düşüncelere iten şeyleri.Doğru mu istersin iyiyi mi,iyi ve doğru catisirsa hangisini istersin sen sadece bir köle misin,bir kere geldiğin hayatta ne olucaksin ne yapicaksin.

Bak kardeşim kafana yerleştir insanlar ve hayat çok acımasızdır ne bir bebeğe,ne bir masuma insanlar soğuk,acımasız ve bencildir.

Kalkmış dusunemem de Celal Şengoru takip ederim diyorsun.Zira Celal Şengör bilim alanında nacizane bir incidir Orta Asya yer haritasını incelersen pek ala bu adam mukkemmel bir beyin ile yaşıyor dersin.Din konularında çok bilgisizdir pek cahildir.Nasıl mı?

İbni Mesud Zeyde dediki Kuran'da 70 sure eksik hani Allah kelamiydi? İlahiyat için koca bir kütüphanesi olmasına rağmen nasih mansuhu hicbiryerde bulamamış mi ?

Kuran yanlış söylüyor dağların olduğu yerlerde asıl deprem oluyor diyor pardon en fazla hasta da hastanelerde bu doktorlar hastalığa mi sebep oluyor hastalığın pek az mahiyete indirilmesine mi ? Ayrıca Amerikalı profesörlerin ciddi bilimsel çalışmaları gosteririki dağlar olmasa depremler taş üstünde taş koymaz.

Kuran'da içki içmeyin demez sarhoş olmayın der diyor sanırım açıp okuma ve düşünme yeteneklerini Kuran okurken bir başka yere koyarak calismis heraldi yani veya kör olmak lazım.

Celal Şengör prof.dr.Fuat Sezgin hocaya soru sormuş Fuat hoca git şu kitabı su sayfalarını oku demiş.Sorusuna birebir cevap vermeye tenezzül etmiyecek kadar büyük bir üstat ve Celal Şengör hocam o benim der. Bak hocanın hocasının zeki olduğunu Celal Hocada bilir ama kendi dusunceleri ve doğruları arkasından gider.Abdusselam Nobel odulludur ve fevkalade dindar bı insandır zira prof.dr.Jeffrey Lang matematik profesörüdür Amerika'da fevkalade dindar bir Müslüman olmuştur felsefe alanında üstat sayılan Vyacheslav Polosin dindar bir muslumandir vs vs vs.

Kendin ol kendi düşüncelerini ve kendi hazzını açığa çıkar doğrulara ve iyilere kendini sorgulayarak ulaş korkma beynin seni mutlu edicek ezik psikolojisinden kurtaracak ve ne kadar anlamsız olduğunu sana gostericek.

Tip açısından Her şey farkındaysan kızlar içindir.Erkekler resmen kölesi olmuş kadınların.Bu forumda o kadar insan gördüm kızlar yüzünden hayatları mahfoldu psikolojileri bozuldu depresyona girdiler.Neydi sorun kızlara kendini beğendirme ve vazgeçilmez oldurma çabasi...

Dünya istersen guzellesebilir,ama kendin olursan otur ve sorgula kendini.

• Tip oldukça önemli tipin ortalama ve üstüyse çevrendeki insanların dikkatini uzaktan rahat çekersin baya iyi tipin varsa çabasız çevrende çok insan tutarsın ama bunlar ilk başlar için geçerli insanlarla tanıştığında ise önemli olan kısım ağzının laf yapması hukuk okuyorsan çokta beyinsiz değilsin demek ki kendini küçük görme . Ağzında laf yapmıyorsa fobilerine odaklanabilirsin orada insanlarla konuşurken söyleyecek çok lafın olur. Veya dışarıda arkadaş ortamında.

• İnsanlarla konuşurken özellikle karşı cinsinle aklında bu fikirlerle iletişim kurma

• Yalnız degislin güzel kardeşim. Bende varım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.