Şimdi Ara

Ezik Bdw'si birkaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi 2.5 yıllık aradan sonra arada girebilecegim bi çar kurcam unttugum bazı şeyler var aklımda sınır 45 diye kalmıstı skill point sınır 180 di her serverda saatleri aynımı ? aynıysa saat kaçta lwl kasıp görev takılarını alsak sonra lwl düşürsek olurmu en düşük 47 de açılıyodu gliba sorularıma cevap verirseniz sevinirm birde hangi servrda açayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 5 Şubat 2009; 15:24:10 >

• 35-45 kalktı
    46-59 var Kalluga'daki 60-69 yerinden giriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

35-45 kalktı

aa kalktımı peki orda koxp açan çok oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

quote:

35-45 kalktı

kOXp artık knight için yasam bicimi bögle onu bastım bunu bastım diye konu acan size msn den trojen atan yada dikkatsız davranan arkadaslarımız soyuluyor sinirini sucu olmayan sırf inat için koxp acarak oyunu burnumuzdan getiren kişilerle doldu artık ko oynayacaksan koxp saglamsan tbl ci olman lazım içimi dökmem lazım cok doldum

yani kısacası 300 k itemi alan +9 itemli adamı alır adam dag tepe bayır demiyor ucuyor +3 iron set olsa ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx12 -- 5 Şubat 2009; 15:32:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xxxx12

quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

quote:

35-45 kalktı

kOXp artık knight için yasam bicimi bögle onu bastım bunu bastım diye konu acan size msn den trojen atan yada dikkatsız davranan arkadaslarımız soyuluyor sinirini sucu olmayan sırf inat için koxp acarak oyunu burnumuzdan getiren kişilerle doldu artık ko oynayacaksan koxp saglamsan tbl ci olman lazım içimi dökmem lazım cok doldum

yani kısacası 300 k itemi alan +9 itemli adamı alır adam dag tepe bayır demiyor ucuyor +3 iron set olsa ne olcak

başlarsam sdece ezük bdwsi için başlardım oda yattı.

• Negga Ezik BDW'si Kalluga Gate'den Giriliyor Artık 46-59 Arası lvl'ler Girio
    Kadına' tıkladığın zaman 2 Seçenek var 1.cisi Sizin
    2.si +60-69 ARası lvl'ler İçin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

Negga Ezik BDW'si Kalluga Gate'den Giriliyor Artık 46-59 Arası lvl'ler Girio
    Kadına' tıkladığın zaman 2 Seçenek var 1.cisi Sizin
    2.si +60-69 ARası lvl'ler İçin

46-59 sa kesin koxp vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Koxp Olmaz'mı ßizde fx1 Yapıp Oyuna Girioz Dc Etsinler ßağem :) Yok Oyle Beleşe Ex Vermek:)
  • oynayasımda vardıya pwp devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 5 Şubat 2009; 15:46:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.