Şimdi Ara

ezel dizisindeki araç nedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
22.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ezelin 5.Bölümünde AC Cobra çıkmıştı sahneye... O arac şimdi Almanya'da 2000 Ps'ye kadar özel üretim yapılıyor...

Peh peh 2000 Ps...Gaz verdiğinde ne olur acep...?

- bashole -
  • Katılıyorum.

Fakat Ezel yapımı bir anlayışıda temsil ediyor. Cobra bölümünü misal ben unutamıyorum. Her filimcinin harcı değil AC Cobra'yı seçip oraya koymak. Z4'ünden Mustang'ine kadar bir özen, seçmecelik var dizide. Misal KV'de öyle mi bir çok zaman olması gerekenin çok altında modeller oynatılıyor Şaşmaz'ların kafası buna basmıyor. A4'le, Citroen'le mit müsteşarı mı dolaştırılır mış. Koca adamları gösteriyorlar güya bi tane Long hatırlamıyorum ben.

Bu arada konuya girme sebebim farklıydı. :) Son bölümde çocuğu ezen alet neydi onu seçemedim ben tekrar da bakamadım. 0 100'ü 5.5 sn diye de bi kestiler felan :P Hem yaşlanıyorum hem de zaman çok değişiyor galiba eskiden 100 m den anlardım marka modeli.

• g35 di sanırım çocuğu ezen araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Katılıyorum.

Fakat Ezel yapımı bir anlayışıda temsil ediyor. Cobra bölümünü misal ben unutamıyorum. Her filimcinin harcı değil AC Cobra'yı seçip oraya koymak. Z4'ünden Mustang'ine kadar bir özen, seçmecelik var dizide. Misal KV'de öyle mi bir çok zaman olması gerekenin çok altında modeller oynatılıyor Şaşmaz'ların kafası buna basmıyor. A4'le, Citroen'le mit müsteşarı mı dolaştırılır mış. Koca adamları gösteriyorlar güya bi tane Long hatırlamıyorum ben.

Bu arada konuya girme sebebim farklıydı. :) Son bölümde çocuğu ezen alet neydi onu seçemedim ben tekrar da bakamadım. 0 100'ü 5.5 sn diye de bi kestiler felan :P Hem yaşlanıyorum hem de zaman çok değişiyor galiba eskiden 100 m den anlardım marka modeli.

Alper'inkiler iyi amma memati de 3 kasaya biniyor ya daha ne deyim
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R

• Yanlış söylenmiş dizideki Ford Mustang 1965 model bayağı araştırdım. İsteyen kendi gidip bakabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı adamın A8L,S class ve Maserati Qp var.

A8 ve S class şöförlü kullanıyor,Maseratiyi kendi kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.