Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (412. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.023
Cevap
25
Favori
450.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Kenan Birkan valla ne yapsa hakkıdır Ramiz'e.

Şebnem kesin Cengiz'e çalışıyor ve Cengiz'in emellerini gerçekleştirmesi için döndü. Şebnem harbiden iyi casusluk yapıyor.

+1

Ali'ye gereksiz sansür yapmaya gerek yok. Adamın kendi sansür. Şebnem'e bi k....ı kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 20 Aralık 2010; 23:04:27 >
  • artık olayları takip etmekte zorlanıyorum
  • çok boş bölümdü (5 saniye reklamı girdi yine) artık ezeli izlemesekte olur yani o derece
    ama selma da boş değilmiş dayıya he yoksa o gece mi pişirdiler işi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 20 Aralık 2010; 23:06:24 >
  • dayı karizma yaa
  • uzun zamandır olmayan ters köşeye yatırmalar başlıyor sanki hafiften
  • Ya bırakın allah aşkına.

Dizi ilk başladığında konu neydi?
    Şimdi ne oldu..

Ezel'le Ali dost oldu bir anda.

Ömer olayları falan tamamen unutuldu.
    Bok ettiler diziyi afedersiniz.
  • Cengiz.

İhale Ezel'e kaldı.
  • begenmiyosanz izlemeyin gidin türk malını izleyin '' aştın Beni bile Aştın ortak '' :D güzel replik
  • Bu bölüm ile izlemediğim iki bölüm oldu. Dizinin eski tadı yok, eskisi gibi izleyesim gelmiyor. Yine izletiyor kendini ama her dizi gibi bozulmaya başladı. Diğer sezon daha kötü olacak.
  • Dizi kısır döngüye girmeye başladı yalnız.
  • vakit nasıl geçti anlamadım dedirten tarzda bi bölümdü..beğendim
  • Cengiz'in telefonunda ne yazıyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881
    Cengiz'in telefonunda ne yazıyordu?

inandılar şebnem gönderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznky1995

begenmiyosanz izlemeyin gidin türk malını izleyin '' aştın Beni bile Aştın ortak '' :D güzel replik

Aha çıktı bir tane ''beğenmiyorsanız izlemeyiniz''ci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®
    Bu bölüm ile izlemediğim iki bölüm oldu. Dizinin eski tadı yok, eskisi gibi izleyesim gelmiyor. Yine izletiyor kendini ama her dizi gibi bozulmaya başladı. Diğer sezon daha kötü olacak.

diğer sezon olmayacakki son bu. Toplamda 2 sezon yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznky1995

begenmiyosanz izlemeyin gidin türk malını izleyin '' aştın Beni bile Aştın ortak '' :D güzel replik

Eleştirilmeyecek mi? Beğenilmeyen sahneleri olmayacak mı?
  • Ben beğendim bu bölümü, yalnız reklama girdikten sonra kaçırdım ne oldu orada ne geldi, ne mesajı geldi anlayamadım.
  • @03.10.2010 konunun böyle olacağı ezelin 10. bölümünden belliydi (taksi sahnesi) konunun değiştiği falan yok at gözlüğüyle izlemeyin şu diziyi

@qRuel
    şebnem inandılar diye mesaj atti. sonra kenan, cengize; ezeli serdarın üstüne saldın babasının öldürmesine eyşan üzülmezmi diye sordu cengizde; aksine eyşan, ezele bisey olmasın düşüncesinden vaz geçer gibisinden bişey söyledi
    sonuç şebnem iyice sızdı ezelin gruba
    cengiz kenana daha bi yaklaştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 20 Aralık 2010; 23:40:27 >

• çok beğendim bu bölümü..

adamın kafasını allak bullak ettiler yine..şebo yu en sonunda kenan'ın yanında gösterdiler ama ezel'in tarafındada olabilir kesin bir şey yok..

zaten kafa bulandırmazsalar etkileyici olamazlar..çok iyi yapıyorlar işlerini..

• 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.